Substanţe bio, chimice şi tratamente pentru un păr sănătos şi care să nu mai cadă

Întreţinerea părului şi a pielii este foarte importantă, oferta de produse de pe piaţă este extrem de variată, iar timpul costă bani.

04 nov. 2014, 07:31
Substanţe bio, chimice şi tratamente pentru un păr sănătos şi care să nu mai cadă

De aceea, ne-am gândit să te ajutam şi să-ţi prezentăm 5 din cele mai bune alegeri pe care le poţi face atunci când te gândeşti să cumperi acele produse cosmetice de care ai nevoie.

Keratina lichida

Unul dintre produsele pe care vi le recomandam pentru ingrijirea si intretinerea parului este keratina lichida, o solutie complexa care contine ingrediente identice cu cele din structura parului si care actioneaza cu atat mai bine cu cat parul este mai deteriorat. Uitati de problemele de pana acum si reinviati firele de par moarte sau deteriorate, oferindu-le stralucirea si volumul natural.

Citeşte şi FRUMUSEŢEA TA: Mască pentru păr cu ulei din sâmburi de strugure

Aplicata periodic si in mod corect, keratina lichida devine astfel o solutie fiabila chiar si pentru combaterea matretii. Keratina lichida se va aplica pe parul dat cu balsam si uscat cu prosopul. Se va masa usor pielea capului, recomandata fiind si utilizarea unui uscator de par, solutia avand nevoie de caldura pentru fixare.

Continuarea pe lyla.ro.