„Ne vom organiza militărește!”. Succes de răsunet pentru Dorinel Umbrărescu! Anunț major pentru românii care așteaptă autostrada promisă

Dorinel Umbrărescu e gata să construiască aproape toată Autostrada Moldovei. Antreprenorul român a mai bifat un succes de răsunet, în această săptămână. 
Filip Stan
12 ian. 2023, 14:30
„Ne vom organiza militărește!

Umbărescu, „Regele Asfaltului”, va semna cu CNAIR joi, 12 ianuarie, la sediul Ministerului Transporturilor, contractele pentru execuția tronsoanelor de mijloc a Autostrăzii A7, secțiunea Buzău – Focșani.

Companiile lui Umbrărescu au venit cu oferte mai convenabile decât cele străine. Astfel, afaceristul cunoscut pentru calitatea serviciilor pe care le oferă a fost declarat câștigător la începutul lui decembrie 2022.

UMB va semna joi pentru:

  • Pentru Tronsonul 2 Vadu Pașii – Râmnicu Sărat (30,8km) contractul este de 1.317.073.556,06 Lei fără T.V.A.
  • Pentru Tronsonul 3 Râmnicu Sărat – Mândrești Munteni (36,1km) contractul este de 1.469.390.182,97 Lei fără T.V.A.

Durata de execuție a contractelor este de 26 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

 

Dorinel Umbrărescu ar urma să construiască Autostrada Moldovei cap-coadă

 

Umbrărescu are deja semnate loturile 1 și 4 din A7 Buzău – Focșani, deci în total 16 km, la care se adaugă 66 km din loturile de mijloc.

De asemenea, antreprenorul român are semnate contractele de execuție pentru cele trei loturi de pe Focșani – Bacău, din A7, în total 96 km.

Astfel, în urmă cu două săptămâni, afaceristul din Moldova a fost desemnat constructor la toate cele trei loturi ale autostrăzii Bacău – Pașcani (77,4 km). Dacă UMB va lucra pe cele trei loturi se va afla în curând, după soluționarea obișnuitelor contestații.

În prezent, constructorul băcăuan deja are practic contractați circa 179 km din A7 și pe o bună parte din ei a început deja să lucreze efectiv în teren.

Dacă Umbrărescu ar reuși să câștige toate tronsoanele licitate acum pe A7, drumarul ar ajunge practic să lucreze neîntrerupt, peste 250 de kilometri de autostradă (A7).

Într-o reacție oferită pentru site-ul RomâniaTV.net, CNAIR a declarat că-și pune mari speranțe în serviciile afaceristului român. De asemenea, George Simion, liderul AUR, a cerut ca antreprenorul din Bacău să fie lăsat să execute lucrările.

 

Angajamentul UMB pentru români

 

UPDATE, 14:35. La semnarea contractelor, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a făcut următoarele declarații:

„E un optimism moderat pe care îl am, va însemna inclusiv pentru această companie o foarte bună organizare în perioada următoare, un volum de muncă mult mai mare decât au avut până acum, va însemna în final și o emblemă pentru această companie”.

Cornel Bunghiuz, directorul general al UMB, a dat asigurări că toate lucrările companiei vor fi gata la timp.

„O să ne mobilizăm exemplar, militărește, ca și până acum (…) Pentru contractele pe care le avem în derulare. Organizarea o s-o facem pas cu pas, funcție de evoluția contractelor, a timpului, deocamdată e iarnă, în unele locuri plouă, ninge.

Vă asigurăm că ne vom organiza astfel încât toate lucrările vor fi în termen. Resursa umană este de 5.000 de oameni care lucrează efectiv, nu doar pe A7, ci pe toată societatea”, a declarat Bunghiuz.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!