Bărbat care a lovit cu un topor în cap un tânăr, reţinut după ce şi-a recunoscut fapta

Un bărbat din comuna suceveană Dorna Candrenilor, acuzat că a lovit cu un topor în cap un tânăr de 23 de ani din municipiul Vatra Dornei, a fost reţinut de procurori pentru tentativă de omor şi violare de domiciliu, suspectul recunoscându-şi fapta, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 12:29
Bărbat care a lovit cu un topor în cap un tânăr, reţinut după ce şi-a recunoscut fapta

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna suceveană Dorna Candrenilor, a intrat, miercuri, în locuinţa în care se aflau o tânără şi prietenul ei, ambii în vârstă de 23 de ani, şi l-a lovit pe tânăr, cu un topor în cap, victima fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava.

Potrivit examenului medico-legal tânărul agresat are traumatism cranio-cerebral, contuzii şi fracturi la cap. Conform raportului, leziunile au fost produse prin lovire „cu un corp contondent, tăietor-despicător (posibil lamă de topor)”.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Suceava precizează că suspectul a fost identificat pe un drum forestier de pe muntele Ouşoru, în comuna Coşna, fiind dus la sediul poliţiei, unde agresorul şi-a recunoscut faptele, motivând că le-a săvârşit pe fondul geloziei.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus reţinerea suspectului pentru violare de domiciliu şi tentativă de omor, urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.

Suspectul a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Suceava.