O femeie însărcinată în luna a şaptea, bătută în timp ce încerca să aplaneze un conflict

O femeie însărcinată în luna a şaptea, din Suceava, care a încercat să aplaneze un conflict declanşat de un bărbat care intrase în locuinţa unei bătrâne după ce i-a spart uşa cu un topor, a fost lovită de acesta cu pumnii în faţă şi în abdomen, în urma incidentului ajungând la spital.

RomaniaTV.net
15 mart. 2012, 12:48
O femeie însărcinată în luna a şaptea, bătută în timp ce încerca să aplaneze un conflict

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în noaptea de miercuri spre joi un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna suceveană Slatina, a intrat în curtea unei vecine în vârstă de 88 de ani, unde a distrus un geam şi a spart cu toporul uşa casei.

Ulterior, bărbatul, care era beat, a intrat în casa bătrânei şi a început să o ameninţe. În locuinţa bătrânei se mai aflau o femeie în vârstă de 41 de ani, gravidă în luna a şaptea, şi fiica acesteia, în vârstă de 18 ani.

În momentul în care femeia gravidă a încercat să-l calmeze pe bărbat, acesta a lovit-o cu pumnii în faţă şi abdomen.

Femeia, care are contuzii toraco-abdominale prin agresiune, escoriaţii la gât şi la faţă, a fost transportată cu o ambulanţă la Maternitatea Fălticeni, unde a rămas sub supraveghere medicală pentru investigaţii.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru „violare de domiciliu”, „distrugere”, „lovire şi alte violenţe” şi „ameninţare”.