Sucul de PEPENE, un bun REMEDIU împotriva MAHMURELII

Sucul de pepene galben şi verde reprezintă un bun remediu pentru tratarea mahmurelii, această băutură fiind bogată în vitamine şi minerale.

17 aug. 2014, 16:04
Sucul de PEPENE, un bun REMEDIU împotriva MAHMURELII

Un suc ce va fi lansat in Marea Britanie este realizat din pepene presat si nu are alte ingrediente. Sucul nu contine apa, indulcitori sau alte substante conservante, avand un numar redus de calorii si multe vitamine si minerale, scrie curademiere.ro.

Citeşte şi Pepenele verde curăţă şi întinereşte pielea. Vezi cele mai utile trucuri de sezon

Sucul de pepene contine vitamina A si C, esentiale pentru sanatatea parului, dar si a pielii, si potasiu, care ajuta la scaderea tensiunii arteriale.

De asemenea, producatorii acestui produs au spus ca bautura lor este foarte buna pentru a fi consumata dupa orele petrecute in sala de gimnastica si „trateaza” mahmureala.

Citeşte şi Mănânci pepene roşu cu pâine? Află de ce greşeşti

Sucul nu este produs cu ajutorul pasteurizarii la temperatura inalta, o metoda care poate distruge vitaminele, minerale si enzimele ce se regasesc in fruct. De asemenea, acest suc nu este produs prin metoda presarii la rece, care de cele mai multe ori are nevoie de aditivi pentru a stopa deteriorarea fructelor. Bautura este produsa prin HPP, procesare la presiune inalta, este cea mai buna metoda pentru producerea sucului.

Citeşte şi Dieta cu pepene galben te scapă rapid de 5 kilograme. Află meniul complet!