Suferință și situații dificile pentru mai multe zodii. Care sunt nativii care trebuie să pună frână și să evite scandalul: „Totul se îndreaptă spre un moment critic”

Nativii traversează o perioadă care se va dovedi a fi destul de anevoioasă. Mulți dintre ei vor avea parte de persiune în diverse sectoare ale vieții, iar lucrurile nu vor curge atât de lin pe cât sperau.

15 sept. 2023, 20:30
Suferință și situații dificile pentru mai multe zodii. Care sunt nativii care trebuie să pună frână și să evite scandalul: „Totul se îndreaptă spre un moment critic”
Suferință și situații dificile pentru mai multe zodii. Care sunt nativii care trebuie să pună frână și să evite scandalul: „Totuș se îndreaptă spre un moment critic”

Care sunt nativii care vor avea parte de încercări și dificultăți. În perioada imediat următoare, anumite semne zodiacale se vor confrunta cu provocări în sfera comunicării, fiind esențial să își amintească să folosească diplomația.

Citește și: Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Ce zodii se scaldă în lux și opulență. Sumele curg în râuri pentru acești nativi

De asemenea, săptămâna va fi tensionată pentru alți nativi, iar planurile lor profesionale pot fi zguduite. Există și anunțuri de probleme financiare pentru unii nativi, iar alții pot simți presiunea de a lua decizii importante, cu toate că nu le vor găsi imediat o rezolvare. Astrologul Urania oferă detalii complete despre aceste predicții pentru întreaga săptămână viitoare.

Nativii care sunt destabilizați

Berbec

Relațiile parteneriale vor evolua anevoios, îndreptându-se spre un moment critic, care va începe să creeze efecte din 22 septembrie. Nici Berbecii nu vor excela la capitolul răbdare și diplomație, nici cei cu care aceștia trebuie să se întâlnească pentru a găsi rezoluții convenabile

Taur

Stare de spirit dublată de o stare organică instabilă, cu oscilații între enervare și o abordare superficială, între efort și derobare de sarcini, fie ele profesionale sau de viața personală.

Gemeni

În plan profesional, nativii nu trebuie să se lase influențați de manevrele unor persoane publice sau păcăliți de tertipurile unor superiori.

Rac

Relațiile personale vor fi și ele fluctuante și vor depinde în mare măsură de solicitările și prioritățile asupra cărora nativii se vor concentra.

Leu

Întâmplări modeste, dar cu valoare de exemplu sau de semnal de alarmă, mai ales dacă acestea se vor petrece în timpul unei deplasări (călătorii, excursii, vizite, întâlniri oficiale).

Fecioară

Presiuni de moment pe sectorul banilor: plăți modeste ca valoare, dar urgente, neclarități în documente, discuții în legătură cu felul în care s-au aplicat niște acte normative, întârzieri care nasc complicații firești.

Balanță

Luna va traversa casa I a personalității celor despre care vorbim acum și, alături de Marte, va crea un context dinamic, dar instabil în comportament, dar și în păreri și în decizii.

Scorpion

Impact astral modest ca intensitate, dar care le va induce nativilor o stare de spirit contraproductivă în planul muncii și al rezolvării treburilor curente.

Săgetător

Nativii vor traversa o perioadă delicată, care ar putea să le pună problema rezolvării unei chestiuni de bună administrare a efortului personal sau de consolidare a statutului public.

Capricorn

Contextul momentului nu este suficient de explicit pentru a formula o serie de anticipări legate de casa a XII-a a sănătății și a lucrurilor tăinuite din existența nativilor.

Vărsător

Comunicare defectuoasă, conflictuală, reacții subiective, implicații pătimașe în controverse care nu întotdeauna îi vor privi în mod direct pe nativi.

Pești

Neliniști salariale, deși va fi vorba mai mult de vorbe, afirmații, informații, comentarii, supoziții și mai puțin de o direcție clară de acțiune.

Citește și: Zodiac chinezesc 2024. Ce aduce Dragonul de lemn, simbolul puterii supreme, al norocului și al succesului, pentru fiecare zodie