Suhaib Meshah, fostul iubit al Danielei Crudu, este dispărut de trei luni! Mesajul transmis de vedetă

Suhaib Meshah, fostul iubit al Danielei Crudu, este de negăsit. Familia și prietenii îl caută cu disperare de trei luni. Recent, vedeta a postat o imagine cu cel cu care ar fi avut în trecut o relație și face un apel la cei care pot oferi informații.

07 feb. 2023, 16:22
Suhaib Meshah, fostul iubit al Danielei Crudu, este dispărut de trei luni! Mesajul transmis de vedetă

Suhaib Meshah

a dispărut fără urmă în luna noiembrie anul trecut, iar părinții săi îl caută disperați.

Daniela Crudu a fost impresionată de mesajele transmise de familia modelului de origine iordaniană și a postat un mesaj pe contul său de socializare.

Fosta asistentă tv l-a cunoscut pe Suhaib în urmă cu 8 ani, în cadrul emisiunii „Burlăcița”, acolo unde își căuta sufletul pereche. Fostul iubit al Danielei Crudu a fost eliminat atunci din show-ul de la Antena 1, deoarece a fost implicat într-un scandal cu un alt concurent, în urma căruia el a sărit la bătaie.

Citiți și: Daniela Crudu a publicat prima fotografie cu tatăl fetiței sale! Cum arată iubitul fostei asistente TV

Mesajul transmis de Daniela Crudu după dispariția lui Suhaib Meshah

„Dispărut din luna noiembrie!!! Cunoscut sub numele de Suhaib Meshah. Familia lui vă roagă, orice informație despre el poate ajuta”, a scris Daniela Crudu pe Instagram.

Fostul iubit al Danielei Crudu ar fost implicat într-un dosar pentru trafic de persoane pentru că ar fi bătut o fată.

Tatăl lui Suhaib Meshah spune că fiul lui a fost amenințat cu moartea de 20 de persoane

Bărbatul a declarat recent că ultima dată când a luat legătură cu fiul său a fost în urmă cu mai bine de opt săptămâni, atunci când au fost în vizită la el, chiar în Brașov și că de atunci nu mai știe nimic de el.

„Am fost la el la Brașov. După asta, au intrat la el la sala unul care voia să îl omoare și care este implicat în același dosar că el. La Brașov i-au făcut dosar pentru trafic de persoane pentru că a bătut o față, i-a dat o palmă în Spania. El și fata mea au fost amenințați. Peste 20 de persoane au intrat peste el în casă și au amenințat cu moartea. Au făcut cerere la poliție. Acum nu știm nimic, am făcut cerere la poliție, am fost la DIICOT, la DNA, la Ambasada am vorbit. Ultima oară am vorbit când am fost la el la Brașov. El lucrează foarte bine, câștigă foarte bine, eu sunt om de afaceri. Nu are nevoie de bani.Eu sunt om de afaceri de 31 de ani aici în România. (…) Băiatul meu nu a dus niciodată lipsă de bani. El vinde aparate de fitness în Arabia Saudită și Qatar, el a fost model, a declarat Naser, tatălui lui Suhaib, pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, tatăl lui Suhaib susține că unul dintre procurorii la care a apelat, în trecut, i-ar fi cerut bani atât lui, cât și fiului său pentru a închide unul dintre dosarele deschise în cazul acestuia.

„A fost deschis un dosar, la Brașov, de patru ani. Băiatul meu a fost acuzat că a făcut trafic de persoane. El lucrează, face sală, nu are voie la așa ceva. Noi suntem arabi, nu are voie să facă așa ceva. Domnul procuror a cerut bani de la mine și de la băiatul meu pentru a inchide dosarul”, a adăugat tatăl lui Suhaib pentru Antena Stars.

În schimb, sora lui Suhaib spune că el nu a făcut niciodată trafic de persoane și că este nevinovat.

„De patru ani a început, el nu a făcut niciodată trafic de persoane, dacă un om este nevinovat, fuge, însă el a așteptat. El are martori, avem probe, dar procurorii l-au dat afară. Poliția a susținut că o să ne spună dacă îl văd pe stradă mort. Au intrat la noi în casă, la el în apartament, au intrat cu pistoale, i-au pus pistolul în față și i-au spus că îl omoară. Eu eram acolo, și mi-a zis că ne omoară pe amândoi. Poliția nu a făcut nimic.”, a declarat Nadina, sora lui Suhaib.

Citiți și: Daniela Crudu a anunţat când va naşte. Ce nume a ales pentru fetiţa sa: „Vreau să mă machiez cu ea”