SULEYMAN MAGNIFICUL a cucerit Serbia cu piciorul în ghips

SULEYMAN MAGNIFICUL: Filmarile pentru serialul „Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii” n-au fost intotdeauna comode pentru interpretul rolului principal, actorul Halit Ergenc. Dincolo de faptul ca a trudit chiar si cate 12-16 ore pe zi, Halit a fost nevoit sa treaca prin tot felul de experiente neplacute.  

RomaniaTV.net
09 apr. 2014, 08:53
SULEYMAN MAGNIFICUL a cucerit Serbia cu piciorul în ghips

SULEYMAN MAGNIFICUL: De exemplu, atunci cand sultanul Suleyman este cuprins de o febra pacatoasa, pe care medicii se dau peste cap sa i-o scada, Halit a filmat pret de sase ore intr-o cada plina cu bucati mari de gheata. Si asta nu e tot! Cand a avut de turnat asediul Belgradului, actorul si-a rupt piciorul si a ajuns de urgenta la spital. „ Au fost cele mai dificile filmari din viata mea, dar au avut si partile lor comice. De exemplu, atunci cand am avut de «asediat» Belgradul, mi-am rupt piciorul”, a povestit „sultanul Suleyman”, care, vreme de sase saptamani, a purtat ghips.

„Oamenii de la costume au fost siliti sa improvizeze, astfel incat sa putem merge mai departe cu inregistrarile”, a mai spus Halit, care, in tot acest timp, a stat cu grija sa nu isi dezvaluie ghipsul atunci cand se aseza pe tron sau pe plimba pe holurile de la Topkapi.

SULEYMAN MAGNIFICUL a fost la un pas să rămână fără protagonistul principal înainte de sărbători. Actorul Halit Ergenc, cel care îl interpretează chiar pe temutul Suleyman, a fost la un pas de moarte în timpul vacanţei în Serbia. Avionul cu care trebuia să ajungă la Belgrad s-a defectat, o roată de la trenul de aterizare rupându-se.

În cele din urmă defecţiunea a fost remediată, iar Halit a ajuns în siguranţă la destinaţie.