SULEYMAN MAGNIFICUL l-a angajat pe Ionuţ Luţu la Steaua. Când se reia Suleyman Magnificul

Pe 23 ianuarie s-au împlinit 11 ani de cînd Gigi Becali se află la conducerea clubului din Ghencea! "L-am ajutat să fure Steaua!", dezvăluia Dumitru Dragomir în urmă cu ceva vreme. Însă, cu Gigi la timonă, Steaua a realizat performanțe notabile, ajungînd în sezonul 2005-2006 în semifinala Cupei UEFA. De notat că și pe plan intern Steaua a adunat trei titluri, o Cupă a României și două Supercupe!

RomaniaTV.net
25 ian. 2014, 11:15
SULEYMAN MAGNIFICUL l-a angajat pe Ionuţ Luţu la Steaua. Când se reia Suleyman Magnificul

Steaua a reușit cel mai scump transfer din istoria campionatului intern, vînzîndu-l pe Vlad Chiricheș la Tottenham, pentru 8,5 milioane de euro. www.fanatik.ro vă dezvăluie cinci episoade neștiute, absolut memorabile, din activitatea lui Gigi Becali la conducerea celui mai galonat club din România.

A cumpărat o garsonieră unui angajat de la Steaua!
În urmă cu aproximativ cinci ani, cînd roș-albaștrii aveau echipa a doua, Gigi Becali a mers să vizioneze o partidă oficială din Liga a II-a, disputată în Ghencea. Și, pînă să ajungă la meci, la barul de lîngă terenul de rugby, latifundiarul a zărit un angajat al clubului, care trăgea de o saltea de dormit. „Bă, cine eşti mă, tu? Ce faci tu cu salteaua aia? Tu lucrezi la Steaua?”, l-a întrebat Becali. Imediat a venit și răspunsul: „Nea Gigi, eu sînt angajat la Steaua, dar m-a dat nevasta afară din casă și nu mai am unde dormi. Așa, dorm la stadion de vreo cîteva zile, și apoi văd eu”, i-a răspuns, necăjit, angajatul.
Sensibil, latifundiarul a rezolvat în mare viteză cazul: „Bă, tată, îți iau eu casă! Nu te mai necăji!” La aproape o săptămînă distanță, Gigi Becali i-a cumpărat angajatului o garsonieră în cartierul Ghencea!

Luțu îi spunea poveşti să adoarmă!
„L-am adus pe Luțu la Steaua pentru că are și el un copil, trebuie să se și căsătorească, să aibă și el un salariu de 3000 de euro pe lună. Nu știu dacă va lucra la Steaua, poate îl pun să facă ceva pe la Palat. Poate îl fac și sofer, nu cred că îi interesează pe ceilalți. E un băiat cu caracter pe care îl plac. I-am promis că îi găsesc ceva de muncă și asta e. Și-a cheltuit toți banii și nu mai are nimic. A încercat și el niște afaceri și nu i-a ieșit nimic”, spunea Becali în ianuarie 2011.
Însă, la nici o lună de la angajare, Gigi Becali a dezvăluit un alt motiv pentru care l-a adus pe fostul fotbalist al Craiovei la Steaua. „Să vă spun eu cum l-am adus pe Luțu la Steaua! Pe Kanal D este o telenovelă, cu Suleiman, iar acest Suleiman are un valet sau cum să-i spun? Un om care-l făcea să rîdă, să distreze împăratul, înțelegeți ce vreau să spun. Și așa l-am adus pe Luțu”, a spus Becali la aproape două luni de la prima declarație, în martie 2011.
Sursele FANATIK au povestit că între Gigi Becali și Luțu s-a înfiripat o adevărată prietenie, cei doi discutînd atît despre echipă, cît și despre viață, dar și de lumea mondenă. La prînz, finanțatorul avea un program bine stabilit, ca și prietenul Dumitru Dragomir, și încerca să adoarmă preț de două ore pentru a se odihni. Și, de multe ori, fiind agitat din cauza schimbărilor tactice de la echipă, pe care le dezvăluia și în direct, la emisiunile tv, latifundiarul nu avea somn, iar din acest motiv, Luțu îl însoțea în dormitorul de la „Palat”. „Stătea Luțu cu el și cîte o oră jumătate pînă adormea, vorbea singur, parcă era radio! Scena părea desprinsă din celebrul film românesc Operaţiunea Monstrul. Spunea tot felul de povești, numai să-l ia somnul pe Gigi. Dar nu să ațipească, Luţu stătea în dormitor pînă începea Gigi să sforăie”, au povestit sursele FANATIK.

SULEYMAN MAGNIFICUL. Dupa ce au anuntat ca vor relua serialul Suleiman Magnificul abia in martie, acesta fiind intrerupt inaintea Sarbatorilor de iarna, cei de la Kanal D s-au lasat induplecati de puzderia de fani care s-au aratat nemultumiti pe retelele de socializare de decizia de a fi redifuzat serialul abia in martie.

In.  ultimele episoade ale seriei a treia a serialului Suleyman Magnificul, care vor fi difuzate lunea si martea incepand din 11 februarie, telespectatorii vor putea urmari cu sultana Mihrimah este casatorita, fara voia ei, de catre mama sa, Hurrem, cu Rustem Pasa.

Hurrem este, la randul ei rapita, in urma unui ordin al lui Hatice, iar la finalul seriei aceasta reapare. Surpriza pentru telespectatori este ca va aparea o alta Hurrem, actrita fiind schimbata.

 

Citeşte mai multe episoade pe fanatik.ro