Sloganul propus de Sulfina Barbu pentru şorţurile de campanie: Gătesc din inimă pentru tine

Sulfina Barbu a confirmat la România TV discuţiile pe care liderii din teritoriu le-au avut, joi, în privinţa materialelor electorale pe care PDL le va distribui în campanie. Preşedintele Organizaţiei de Femei a democrat-liberalilor a venit chiar cu propriile completări în ceea ce priveşte sloganurilor.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 16:49
Sloganul propus de Sulfina Barbu pentru şorţurile de campanie: Gătesc din inimă pentru tine

Conform Sulfinei Barbu, PDL va pune la dispoziţia filialelor machetele sloganurilor care vor fi imprimate pe materialele electorale, urmând ca fiecare organizaţie în parte să le descarce on-line printr-o platformă electronică. 

„În orice campanie electorală un partid are o firmă de consultanţă care vine cu nişte propuneri. Astăzi au fost prezentate Colegiului Director şi propunerile pentru materialele electorale. Ele sunt ridicate pe un site cu parolă şi organizaţia le poate lua: un pix, o cutie de chibrituri, un tricou, o şapcă. Partidul pune la dispoziţia organizaţiilor creaţiile”, a precizat vicepreşedintele PDL.

CITEŞTE ŞI: Pedeliştii, instruiţi cum să se prezinte în campanie. Ce va conţine PUNGA ELECTORALĂ a PDL

Întrebată ce părere are despre şorţurile inscripţionate „Gătesc cu inima”, Sulfina Barbu a răspuns că există şi alte propuneri: „Ce părere aveţi despre: Gătesc din inimă pentru tine?”.

Pedeliştii au avut parte, joi, de prima prezentare a strategiei de imagine pe care o vor folosi în campania din decembrie şi au aflat cum vor trebui să arate materialele distribuite electoratului. Printre acestea, cutiile de chibrituri care vor avea inscripţionat mesajul „ARD pentru tine”, în timp ce şorţurile de bucătărie vor avea imprimate sigla sub care candidează PDL: inima. Desenul va fi însoţit de mesajul: „Gătesc cu inima”.