SUMA EXORBITANTĂ cu care o PIŢIPOANCĂ din Rusia şi-a vândut MERCEDESUL încrustat cu un milion de CRISTALE FOTO

Daria Radionova, o tânără din Rusia care locuieşte în Londra, devenită faimoasă după ce s-a afişat cu Mercedesul său încrustat cu un milion de cristale Swarosvski a reuşit să îşi vândă maşina la licitaţie cu o sumă exorbitantă. Mai mult, ea a declarat că va dona 10% din această sumă unei organizaţii care salvează câinii abandonaţi de stăpâni.

RomaniaTV.net
17 oct. 2014, 12:52

Studenta extrem de bogată, a postat pe internet un anunţ prin care îşi scoate maşina, care a fost încrustată manual cu diamante, la licitaţie. Inedit este faptul că după o săptămână a reuşit să o vândă cu suma de 155.000 de lire, chiar dacă experţii spun că preţul normal ar fi fost de şase ori mai mic, adică 25.000 de lire, potrivit Mirror.

Daria Radionova, o tânăra de 21 de ani din Rusia, care învaţă în Marea Britanie, a explicat că a vrut să facă ceva special, iar acum se bucură de o atenţie deosebită. Oriunde merge, oamenii se opresc pentru a-i admira maşina. Rusoaica nu a vrut însă să spună cât anume a costat să-şi îmbrace maşina în cristale Swarovski. Cu toate acestea, preţul pare să fie unul exorbitant, ţinând cont de faptul că doar maşina, un Mercedes CLS 350, a costat 25.000 de lire.

Citeşte şi O româncă moşteneşte imperiul Swarovski. Află-i povestea

Citeşte şi Botez cu fast pentru fiica manelistului Liviu Guţă. Cătălin Botezatu i-a făcut rochiţă cu Swarovski