Suma incredibilă pe care a dat-o un turist român pe o sticlă de Coca-Cola într-o celebră stațiune din Cipru. ”Mult sub prețurile din Cluj, din zona centrală”

A venit vara, iar majoritatea românilor se pregătesc de vacanță. În aceste momente, Grecia, Turcia și Cipru sunt destinațiile cele mai iubite și frecventate de turiștii români datorită tarifelor extrem de avantajoase. Un turist român a rămas uimit de suma pe care a dat-o pe o sticlă de Coca-Cola la un litru într-o celebră stațiune din Cipru.

14 iun. 2023, 11:06
Suma incredibilă pe care a dat-o un turist român pe o sticlă de Coca-Cola într-o celebră stațiune din Cipru. ”Mult sub prețurile din Cluj, din zona centrală”
Suma incredibilă pe care a dat-o un turist român pe o sticlă de Coca-Cola într-o celebră stațiune din Cipru

Suma incredibilă pe care a dat-o un turist român pe o sticlă de Coca-Cola într-o celebră stațiune din Cipru. Bărbatul este din Cluj și recent, a fost în vacanță în Paphos, una dintre cele mai celebre stațiuni turistice din Cipru.

Citește și Româncă moartă în timpul unei vacanțe în Grecia. I s-a făcut rău într-o tavernă, iar ambulanța a venit după 75 de minute

Suma incredibilă pe care a dat-o un turist român pe o sticlă de Coca-Cola într-o celebră stațiune din Cipru

După ce a revenit în țară, clujeanul a dorit să împărtășească experiența inedită pe care a avut-o pe litoralul cipriot.

Turistul român a mărturisit că a rămas plăcut surprins de prețurile din celebra stațiune, despre care a spus că sunt apropiate cu cele din Cluj-Napoca, ba chiar mai mici.

Mai mult, clujeanul a spus că a rămas surprins de suma pe care a plătit-o pe un litru de Coca-Cola. Pentru celebra băutură bărbatul a scos din buzunar suma de 1,5 euro, iar pe un nes mare 3,5 euro.

Cât despre accesoriile pentru femei, turistul român a spus că sunt mai ieftine decât în România.

„De când am ajuns în Paphos, exceptând taxi-ul, care este minim 10 euro cam oriunde mergi, restul prețurilor sunt decente, multe sub cele din Cluj-Napoca. De exemplu, prețul pâinii și a produselor alimentare este cât în Cluj-Napoca. Dacă vorbim de țigări de lux pentru vacanță, mi-am cumpărat Cohiba (cubaneze) cu 9 euro și Trinidad (tot cubaneze) cu 12 euro, mult sub prețurile din Cluj, din zona centrală…

De asemenea, un cocktail Cosmopolitan simți că-i cocktail cu alcool, fără o tonă de gheață cum se pune la noi.

Accesoriile pentru o femeie, mai ieftine ca la noi și aici ne referim la mărcile celebre, iar o Coca-Cola la un litru, de exemplu, este 1,5 euro iar un nes mare Tchibo 3,5 euro”,  a povestit turistul clujean din Paphos.

Per total, turistul s-a declarat extrem de mulțumit de experiența trăită în vacanța sa din Paphos și le recomandă tuturor românilor să meargă acolo pentru că este o destinație turistică incredibilă, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Citește și Cât costă în 2023 o masă la restaurant pe litoralul din Grecia. Românii sunt împărţiţi: „E mega ieftin. Nu vă convine, staţi acasă!/Cam scump, anul trecut era mai ieftin”