Suma incredibilă pe care a plătit-o un bărbat pentru un păstrăv cu mămăligă și usturoi la conacul Monicăi Anghel! Turistul a luat foc. ”Nu se poate așa ceva”

Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România. Însă, foarte puțină lume știe faptul că vedeta deține o pensiune în județul Argeș care se află în administrarea tatălui său.

02 oct. 2023, 23:32
Suma incredibilă pe care a plătit-o un bărbat pentru un păstrăv cu mămăligă și usturoi la conacul Monicăi Anghel! Turistul a luat foc. ”Nu se poate așa ceva”
Suma incredibilă pe care a plătit-o un bărbat pentru un păstrăv cu mămăligă și usturoi la conacul Monicăi Anghel!

Suma incredibilă pe care a plătit-o un bărbat pentru un păstrăv cu mămăligă și usturoi la conacul Monicăi Anghel! Turiștii care au trecut pragul conacului Monicăi Anghel sunt însă nemulțumiți de sumele piperate pe care au fost nevoiți să le plătească.

Citește și Monica Anghel împarte sala de sport cu fiul ei. Ce sfaturi de nutriție i-a dat cântăreața lui Aviv

Suma incredibilă pe care a plătit-o un bărbat pentru un păstrăv cu mămăligă și usturoi la conacul Monicăi Anghel!

Este și cazul unui bărbat care i-a lăsat artistei o recenzie ce nu îi face tocmai cinste. Turistul s-a arătat extrem de nemulțumit de serviciile primite și asta pentru că după ce a servit cina la restaurantul pensiunii Monicăi Anghel acesta a trebuit să scoată din buzunar suma de 45 de lei pentru un pește cu mămăligă.

„Am fost surprinși de faptul că pentru cină, cină ce a constat într-un păstrăv prăjit de fiecare persoană, deci doi păstrăvi cu câte trei cupe de mămăliguță de fiecare și mujdei de usturoi, fără garnitură, fără băutură, cu nimic altceva, 45 lei /persoană.

Extraordinar de scump. Nu se poate așa ceva. Știam că prețul unei cine este de 45 de lei, însă nu m-am gândit că o cină constă doar într-un pește prăjit, la aceeași bani”, a spus turistul despre pensiunea Monicăi Anghel, potrivit cancan.ro.

Însă această recenzie negativă nu este singura pe care pensiunea Monicăi Anghel a primit-o din partea turiștilor. Unii oameni s-au declarat nemulțumiți de camerele din conacul vedetei. Unul dintre principalele inconveniente invocate de oameni este faptul că nu există cheie pentru a se încuia ușile.

La un moment dat, Monica Anghel a povestit cum a început afacerea din Argeș și de ce i-a pus denumirea de pensiunea Sfânta Elena.

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş.

Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba. Este o zonă de vis, acolo băiețelul meu se bucură de frumusețea naturii”, a mai spus artista.

Citește și Monica Anghel şi cumpenele din viaţa ei. „Era să mor din cauza unei operații greșite”


Calendar 2024
Calendar 2024