Suma uriaşă pe care o primeşte Adrian Sînă pentru a cânta în India. „Nunta la ei e pe bogăţie. Ţine trei zile şi trei nopţi”

Adrian Sînă este celebru și în India, acolo unde este foarte solicitat să cânte la nunți. Artistul primeşe o avere pentru un astfele de eveniment, care ţine trei zile şi trei nopţi.

14 sept. 2023, 21:53
Suma uriaşă pe care o primeşte Adrian Sînă pentru a cânta în India. „Nunta la ei e pe bogăţie. Ţine trei zile şi trei nopţi”
Suma uriaşă pe care o primeşte Adrian Sînă pentru a cânta în India. "Nunta la ei e pe bogăţie. Ţine trei zile şi trei nopţi"

Suma uriaşă pe care o primeşte Adrian Sînă pentru a cânta în India. Artistul va pleca din nou, peste doar câteva zile, în India, acolo unde va distra invitații de la o nuntă. Se pare că onorariile de la nunțile grandioase din India sunt și ele pe măsură, iar fostul solist de la Akcent ar încasa aproximativ 7.000 de euro pe eveniment.

„Pe 19 septembrie cântăm în India! E incredibil cum e nunta la ei, pe bogăție. Ține trei zile și trei nopți! Au niște costume deosebit de spectaculoase, peste 1.000 de persoane vin la nuntă, e ceva impresionant, e exact ca la un film de la Bollywood! Avem mare succes acolo cu proiectul nostru The Wedding Crashers!”, a declarat Adrian Sînă, pentru Click!.

Citeşte şi: Alina Sorescu, prima reacţie despre împăcarea cu Alexandru Ciucu. Cei doi s-au afişat împreună

Adrian Sînă a început să colaboreze cu producătorii indieni în urmă cu 12 ani, atunci când i s-a propus să producă o coloană sonoră pentru un film. Acela a fost momentul când solistul a intrat în atenția publicului de acolo și cântă foarte des la diverse evenimente private din India sau din Pakistan.

Citeşte şi: Diagnostic teribil primit de Ilinca Vandici. „N-am ştiut la momentul respectiv despre ce este vorba”

Adrian Sînă și The Wedding Crashers au ajuns să aibă foarte mult solicitări pentru nunți atât în țară, cât și în afară. În ultima vreme însă, în presă au tot apărut zvonuri și reclamații confrom cărora artistul ar obișnui să cam dea țepe la nunțile din România. „Avem foarte multe solicitări să cântăm la nunți. Avem cam două-trei nunți la care trebuie să ajungem pe săpătmână. Ne pare rău dacă nu putem ajunge la toți cei care ne vor la nunta lor. Mi-aș dori să putem să ajungem la toți, dar trebuie să înțeleagă că mai apar lucruri imprevizibile, plus probleme de ordin personal”, a mai declarat Adrian Sînă.