Sumele uriașe pe care trebuie să le scoți din buzunar ca să te cazezi la hotelul lui Gică Hagi. Prețurile pentru sezonul estival 2023 sunt ireale

Dacă vrei să te bucuri de câteva zile de răsfăț la malul mării chiar în hotelul lui Gică Hagi, trebuie să știi că urmează să scoți bani buni din buzunar. Prețurile pe care marele fotbalist le cere nu sunt deloc mici, iar cei care vor un sejur complet au nevoie de o situație financiară peste medie.

23 mai 2023, 21:00
Sumele uriașe pe care trebuie să le scoți din buzunar ca să te cazezi la hotelul lui Gică Hagi. Prețurile pentru sezonul estival 2023 sunt ireale
Sumele uriașe pe care trebuie să le scoți din buzunar ca să te cazezi la hotelul lui Gică Hagi. Prețurile pentru sezonul estival 2023 sunt ireale

În stațiunea Mamaia, unul dintre cele mai apreciate hoteluri îi aparține marelui fotbalist român Gică Hagi. Persoanele care dispun de o situație financiară peste medie aleg un sejur la această unitate de cazare. Totuși cât de mulți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o vacanță la Iaki în sezonul estival 2023.

Citește și: Începe programul ”Litoralul pentru toţi”. Tarifele de cazare pornesc de la 101 lei de persoană în Mamaia

Hotelul lui Gică Hagi se află la 20 de metri de plaja din Mamaia și, în plus, unitatea oferă și acces gratuit la o piscină sezonieră în aer liber. Turiștii se pot înfrupta cu bucate delicioase pe terasa de vară a restaurantului sezonier. Chiar și pe perioada de iarnă clienții au parte de cele mai spectaculoase feluri de mâncare în restaurantul care este situat în interior și este deschis pe tot parcursul anului, conform informațiilor de pe site-ul Booking.

De asemenea, internetul prin conexiune WiFi este gratuit peste tot în hotel, iar camerele și apartamentele, pe care Gică Hagi le oferă în hotelul său, dispun de aer condiţionat, minibar şi TV prin cablu.

„Sunt disponibile pachete speciale pentru unele tipuri de unităţi, în funcţie de perioadă. La un cost suplimentar, oaspeţii au acces la un centru spa elegant cu piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness, duş emoţional şi duş cu hidromasaj. Se oferă şi servicii de masaj, cu confirmare prealabilă. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria românească şi internaţională. Puteţi savura băuturi pe tot parcursul zilei la barul cu pian, pe terasă şi la barul Sunrise de lângă piscina în aer liber. La un cost suplimentar, aveţi la dispoziţie parcare privată în garaj”, conform sursei citate.

Hotelul lui Gică Hagi se bucură de foarte multe aprecieri, iar pe Booking sunt nenumărate comentarii pozitive din partea celor care s-au bucurat de un sejur superb la Iaki. În mod special, cuplurile sunt cele care au apreciat, în mod special, această unitate de cazare. Pe platforma de vacanțe Iaki a primit scorul 9,3 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Cât te costă să te cazezi la Gică Hagi la hotel

Pe platforma Booking putem afla faptul că un sejur de o săptămână la Iaki, pentru două persoane, pornește de la 7.652 lei. În această sumă este inclusă și masa de prânz. Dacă vrei să beneficiezi și de mic dejun, atunci prețul crește, ajungând să varieze între 8.628 și 10.151 lei, în funcție de unde este amplasată camera.

Aceste tarife nu inclus accesul la SPA. Dacă vă doriți în sejur la hotelul de la malul mării al lui Gică Hagi în care să beneficiați și de wellness trebuie să fiți pregătiți să plătiți 10.830 de lei pentru două persoane.

Citește și: Prețuri uluitoare pentru un sejur la mare! De ce reduceri poți beneficia prin programul „Litoralul pentru toți” 2023