Şumudică atacă dur conducerea Astrei după calificarea în primăvara Ligii Europa: E lipsă totală de respect, vreau să plec

Marius Șumudică nu s-a bucurat de calificarea pe care a obținut-o alături de Astra în 16-imile Europa League. Antrenorul campioanei a răbufnit la finalul partidei cu AS Roma (0-0), a criticat conducerea clubului şi a spus că doreşte să plece de la echipă.

08 dec. 2016, 20:46
Şumudică atacă dur conducerea Astrei după calificarea în primăvara Ligii Europa: E lipsă totală de respect, vreau să plec

Le mulțumesc băieților, a fost o perioadă extraordinară, nu mă face nimic să rămân. Lipsa de respect mă face să plec. Am discutat astăzi cu domnul Buduru, i-am spus ceea ce îmi doresc. Din punct de vedere financiar mi-am făcut treaba, am adus 15 milioane de euro acestui club și nu cred că ar trebui să mi se pună piedici dacă vreau să plec.

Dacă va fi nevoie să dau bani, voi plăti doar ca să plec. M-au deranjat transferurile făcute, noi am vândut tot, ne-am plătit singuri salariile, este o lipsă totală de respect. Înafară de domnul Buduru și de Dani Coman, care chiar s-au implicat, nu s-a întâmplat nimic altceva. Nu vreau să vorbesc cu patronul, patronul este prea mare pentru mine, nu vrea să poarte o discuție. Pentru mine, Astra este un capitol închis, nu voi mai continua. Mă ține legat o clauză, dar dacă nu se poate să plec, voi rămâne și voi trata acest club așa cum sunt și eu tratat. Nu mă interesează cine va fi pe bancă la meciul cu Steaua, nu mă mai interesează nimic.

Citeşte şi Astra Giurgiu, calificare istorică în primăvara Ligii Europa. Campioana a făcut egal cu Roma

Domnul Spalletti mi-a spus că am făcut o partidă excelentă din punct de vedere tactic, dar când am intrat în vestiar, nici nu ne-am bucurat. N-am primit nici măcar o șampanie să sărbătorim, ăsta e respectul pe care-l primim. Eu mi-am dat viața pentru acest club. Țin să-i mulțumesc fotbalului românesc, dar, din păcate, nu sunt respectat de anumite persoane”, a declarat Marius Şumudică, pentru Dolce Sport.