SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. Cum arată Cătălin Moroşanu după 15 ZILE în JUNGLĂ

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. Cătălin Moroşanu, celebrul luptător K1, a slăbit 10 kilograme în jungla din Africa. Sportivul participă la prima ediţie românească a emisiunii SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI.  

04 mart. 2015, 07:59
SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. Cum arată Cătălin Moroşanu după 15 ZILE în JUNGLĂ

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. Catalin Morosanu nu a slabit atat de mult nici macar in pregatirile pentru o lupta. Acum, la SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI, luptatorul a dat jos 10 kilograme, in doua saptamani.

Citeşte şi: Alertă MAXIMĂ la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Vedetele sunt în pericol, după ce un CRIMINAL a EVADAT

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. Ultimul antrenament i-a pus capac lui Catalin Morosanu. De doua saptamani in Africa, unde a mancat numai fasole cu gandaci, Catalin Morosanu s-a speriat cand a urcat pe cantar la SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI.

Citeşte şi: VIDEO BOMBĂ: „SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI!”, o FĂCĂTURĂ. Maşinile, foarte aproape de CONCURENŢI!

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. Catalin Morosanu nu a renuntat la antrenamente: face flotari in jungla cu Ruby si Gina Pistol in spate. Catalin Morosanu si alte 11 persoane cunoscute participa la SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. Dorian si Vladimir au reusit sa castige cinci portii de mancare din opt, dupa ce au fost la cumparaturi intr-un market scarbos. Iar Andreea si Alina au cautat in pestii imputititi cheitele de la Comoara din Cufar. Si pentru ca le-au gasit, au primit ulei si condimente.

Marti, la provocarea junglei Intoarcerea stomacului risipitor“, unul din doi concurenti sigur va pleca acasa. Alarma de trezire si mobilizare in jungla a fost data de Catalin.

A venit momentul ca Vladimir si Dorian sa se aventureze in salbaticie, dupa mancare. 5 stelute au reusit sa castige si ca sa nu piarda doua dintre ele, concurentii au primit o noua misiune: fiecare baiat a fost nevoit sa ia cate o fata in carca si sa faca flotari.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. Andreea si Alina au plecat apoi dupa Comoara din cufar. Rasplata reusitei i-a bucurat pe toti. In cele 15 zile petrecute in Africa, toate vedetele au slabit. Vladimir a fost insa singurul care si-a ghicit greutatea actuala si a primit un cadou.

In fiecare zi, cei de acasa isi voteaza favoritii prin SMS ori apel la 1264. Provocarea junglei de marti se numeste “Intoarcerea stomacului risipitor“: doi concurenti vor lupta unu la unu pentru a ramane in concurs. Lupta nu se va da in arena ci in fata unui automat cu produse alimentare.