„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show TOXIC pentru VEDETE? Părerile SPECIALIŞTILOR sunt DEVASTATOARE

Show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" ce a avut premiera recent a ajuns să împartă ţara în două tabere, dar să şi atragă atenţia specialiştii în psihologie. După câteva analize realizate pe parcursul celor trei ediţii ale show-ului, psihologii au concluzionat că vedetele trebuie să fie bine motivate din punct de vedere psihic pentru a termina cu bine competiţia, altfel nu doar că vor abandona lupta, dar vor şi şi traumatizaţi.

RomaniaTV.net
19 feb. 2015, 09:09
„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show TOXIC pentru VEDETE? Părerile SPECIALIŞTILOR sunt DEVASTATOARE

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Chiar dacă a avut premiera recent, show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a devenit un subiect controversat pentru toată lumea. Dacă unele persoane laudă noua producţie a celor de la Media Pro, sunt şi persoane care au o părere negativă despre acesta. Însă, făcând excepţie de aceste lucuri, psihologii care au făcut o analiză a emisiunii au ajuns la o concluzie devastatoare.

Gina Pistol primeşte o sumă COLOSALĂ pentru participarea în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Mai exact, specialiştii sunt de părere că pentru a rezista unei asemenea competiţii, vedetele trebuie să fie bine motivate din punct de vedere psihologic, altfel ei nu vor putea duce la capăt concursul, dar vor avea şi sechele, o bună perioadă de timp.
 
„E foarte important să se înţeleagă faptul că participanţii au un scop: ori o fac pentru bani, ori pentru imagine. Dacă nu au o motivaţie bine definită, nu vor putea să reziste până la capăt. Motivaţia e foarte importantă: poate fi vorba de o chestiune umanitară, de bani sau de imaginea lor, de dorinţa de a arăta ceva diferit publicului faţă de ceea ce i-a consacrat în media sau despre o schimbare de imagine.
 
Deşi nu îi cunosc personal pe concurenţi şi nu ştiu ce e în capul fiecăruia, din punctul meu de vedere ei sunt acolo pentru imagine, caută celebritatea. În general, persoanele publice fac orice pentru imagine. La sfârşitul concursului nu cred că vor fi afectaţi psihic, din contră, vor fi mândri că au reuşit. O să li se pară o chestie aşa de specială că au mâncat gândaci sau alte ciudăţenii încât vor avea un complex de superioritate”, a declarat pentru portalul online ziarulring.ro psihologul Luiza Udrea.