Sunt sau nu vedetele Disney potrivite să fie modele pentru copiii noştri

Copiii tăi sunt fani înfocaţi ai vedetelor şi personajelor pe care le văd in serialele tv sau la cinematografe. Dar sunt oare acestea, chiar şi vedetele Disney, potrivite să fie modele pentru copiii noştri?

RomaniaTV.net
27 nov. 2014, 12:41
Sunt sau nu vedetele Disney potrivite să fie modele pentru copiii noştri

Sunt vedetele Disney potrivite să fie modele pentru copiii nostri?

Personajele din filme sau desene animate devin imediat modele pentru un copil. Fie că este vorba de o maşină (vezi Fulger McQueen), un animal (vezi calul din Spirit, armăsarul Vestului Sălbatic) sau un super-erou (Spiderman), copilul îşi imaginează că poate fi unul dintre personajele lui preferate şi crede că atunci când va fi mare va deveni unul dintre ele.

Într-o prima etapă, este amuzant să-l vezi pe cel mic încercând să arunce pânza de păianjen din mână, întocmai că eroul sau, să facă vrăji ca Bibi Blocksberg sau câte şi mai câte. Dar după ce creşte şi se desprinde de lumea magică a poveştilor sau a acţiunilor din desenele animate şi-şi alege personaje mai “reale”, în care confundă actorul cu personajul, lucrurile devin mai… delicate.

Citeşte şi Povesti pentru copii. Basmele lui Ion Creanga

Showbizul oferă numeroase exemple de copii care au fost modelul generaţiei lor, idoli pentru milioane de băieţi şi fete din întreaga lume care-şi doreau să calce pe urmele acestora.

Citeste articolul Sunt vedetele Disney potrivite să fie modele pentru copiii nostri? pe mami.ro.