Supărare mare în viața lui Dani Oțil! Gabriela Prisăcariu a ajuns pe patul de spital chiar înainte de Crăciun: „Mă simt foarte rău, iau pastile și mă simt și mai rău”

Gabriela Prisăcariu trece prin momente dificile, chiar acum, înainte de Crăciun. Soția lui Dani Oțil a ajuns de urgența la spital. Află cu ce probleme de sănătate se confrunta fotomodelul.

13 dec. 2023, 14:50
Supărare mare în viața lui Dani Oțil! Gabriela Prisăcariu a ajuns pe patul de spital chiar înainte de Crăciun: „Mă simt foarte rău, iau pastile și mă simt și mai rău”
Supărare mare în viața lui Dani Oțil! Gabriela Prisăcariu a ajuns pe patul de spital chiar înainte de Crăciun: „Mă simt foarte rău, iau pastile și mă simt și mai rău”

Recent, soția cunoscutului prezentator Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, a stârnit îngrijorare printre urmăritori după ce a publicat o postare pe rețelele de socializare. Într-un videoclip emoționant, Gabriela apare la spital, ceea ce a generat nenumărate speculații și destul de multă îngrijorare cu privire la starea sa de sănătate din partea fanilor.

Citește și: Cătălin Botezatu, reacție-bombă după ce Iuliana Doroftei a rămas însărcinată cu miliardarul Daniel Dineș: „Dacă a punctat acolo este o fată deșteaptă. Și-a asigurat o rentă viageră importantă”

Datorită faptului că s-a remarcat drept o prezență activă pe platformele online, unde împărtășește atât momente fericite, cât și dificultăți din viața sa, Gabriela Prisăcariu a simțit nevoia să ofere clarificări privind situația sa medicală. Astfel, fanii au fost ulterior informați cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu ea, demonstrând încă o dată deschiderea față de comunitatea sa virtuală.

„De obicei nu merg la spital așa foarte repede, dar acum pentru că deja sunt de două zile, mă simt foarte rău și iau pastile și mă simt și mai rău, am decis să merg la spital pentru că nu vreau să îl îmbolnăvesc și pe Tiago și se pare că de la el am luat cumva, pentru că el a avut primul febră, dar el este bine. În doar două zile a avut doar două episoade de febră, în schimb mie îmi bubuie capul, urechile, nasul, gâtul, așa că am decis să merg la spital, ca să fie totul sub control pentru Tiago. Ar trebui să-mi iau câteva zile libere, a spus doamna doctor. E decembrie, cea mai aglomerată perioadă din an, cine își ia zile libere cu două săptămâni înainte de Crăciun?!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe rețelele sociale.

„Sunt bine, am doar o gripă, nu am altceva. Mi-am făcut niște analize de sânge, este doar o gripă. Simptomele sunt ok acum. Mulțumesc că sunt bine”, a clarificat ea, pentru FANATIK.

Soția lui Dani Oțil a mai ajuns o dată pe mâna medicilor cu ceva timp în urmă. Gabriela Prisăcariu are, în general, un stil de viață sănătos, iar sportul joacă un rol esențial în viața sa. Cu toate acestea, la numai 30 de ani, tânăra se confruntă cu hernia de disc, așa cum a dezvăluit urmăritorilor săi.

„Și cum vă spuneam… Ieri eram tânără, azi fac recuperare pentru o hernie de disc. De aici și durerile de spate, super… Acest aparat este grozav. Am doar 30 de ani.”, a declarat Gabriela Prisăcariu cu puțin timp în urmă, pe Instagram.

Citește și: Povestea Iulianei Doroftei, Cenușăreasa din Dulcești care a ajuns amanta celui mai bogat român! A plâns la ”Bravo, ai stil!” în timp ce le povestea lui Răzvan Ciobanu și Iuliei Albu cel mai mare vis al său: ”Aș vrea să mă duc în Dulcești la școala unde am învățat și să vorbesc cu elevii”