Super Mario, Pokemon sau Pac-Man – jocurile copilăriei, recreate în dans coregrafic VIDEO

Un grup de dans al unei echipe de fotbal american a impresionat publicul, refăcând diverse scene spectaculoase din jocuri video.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 16:03
Super Mario, Pokemon sau Pac-Man – jocurile copilăriei, recreate în dans coregrafic VIDEO

Dansatorii echipei de fotbal american a Universităţii din Ohio au impresionat asistenţa prezentă la partida cu rivalii de la Universitatea din Michigan.

Echipa de dans ritmic a adus un tribut jocurilor video devenite deja celebre precum: „Tetris”, „Super Mario”, „Halo” sau „Pokemon”. Prin intermediul unei coregrafii spectaculoase, dansatorii au recreat scenele din aceste jocuri cu o precizie de invidiat, scrie Daily Mail.

Una dintre cele mai spectaculoase figurine recreate a fost cea a unui cal în alergare, dansatorii aducând un omagiu animalului Eponia, un armăsar nobil din jocul „Legend of Zelda” jucat pe Nintento.

Întregul spectacol coregrafic, cu o durată de 9 minute, a fost însoţit de temele muzicale ale jocurilor cântate de cei 225 de membri ai formaţiei care acompaniază echipa de fotbal american la fiecare partidă.

Spectacolul  pus în scenă la pauza meciului de fotbal a fost deschis cu câteva figurine coregrafice din jocul „Space Invaders”. După aceea, echipa de dansatori a recreat Castelul lui Bowser şi steagul aflat pe acesta din timpul jocului Super Mario.

Alte scene spectaculoase mai includ fragmente din jocul „Pac-Man”, în care eroul principal este prins de către una dintre fantomele din joc.

De la finalul reprezentaţiei nu au lipsit artificiile, care au fost declanşate odată cu intrarea în scenă a steagului oficial al Universităţii Ohio şi un semn generic de „Game Over” / „Joc terminat”. Echipa de dansatori ai Universităţii Ohio este adesea numită „cea mai bună echipă de dans din ţară”.