Super oferte de Revelion. Pachete promoționale pentru destinații exotice în 2023 la târgul de turism de la Romexpo

Românii se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă, aşa că oferte au început să vină. Sejururi de lux, în vârful munților sau o minivacanță cu bunătăți alese ... pe toate le puteţi alege de la târgul de turism organizat zilele acestea la Romexpo. Tot acolo puteţi planifica și concediile pe anul viitor. 

13 nov. 2022, 12:10
Super oferte de Revelion. Pachete promoționale pentru destinații exotice în 2023 la târgul de turism de la Romexpo

Târgul de turism de la Bucureşti şi-a deschis porţile. Până pe 13 noiembrie românii sunt aşteptaţi cu oferte foarte atractive pentru Revelion, vacanţa de iarnă, dar şi pentru concediul de iarnă.

Mulţi dintre cei care au ajuns la târgul de turism de la Romexpo caută oferte pentru vacanțe în străinătate. Agenţiile de turism au pregătit reduceri de până la 50% la pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune în Bulgaria, Turcia, Egipt, Grecia, Tunisia, Croația și Dubai.

Citeşte şi: Câţi bani plătesc românii pentru vacanţa de Crăciun sau de Revelion: „Așa-zișii antreprenori mizează pe naivitatea celorlalți”

La mare căutare sunt şi anul acesta destinaţiile exotice. Agenţiile au pregătit pachete promoționale pentru destinații precum Maldive, Thailanda, Punta Cana, Mauritius, Cancun, Bali, Zanzibar sau Seychelles.

„În sezonul rece românii aleg destinaţii calde, atât exotice, cât şi mai aproape pe partea de relaxare. Foarte mulţi aleg Antalya. Avem ofete foarte bune pe Grecia, Turcia, Spania, Italia, Cipru. Dar preferatele românilor rămân Turcia şi Grecia”, a spus unul dintre organizatori.

Citeşte şi: ZILE LIBERE 2023. Câte zile libere sunt de Revelion, de Paşte şi Crăciun. Vestea bună vine de la minivacanţe

De exemplu, preţul pentru o vacanţă de cinci zile în Grecia – Paralia Katerini de Revelion 2023 porneşte de la 240 de euro de persoană. Plecarea are loc în 29 decembrie 2022, cu autocarul.

Pentru cei care vor să petreacă Revelion 2023 la Istanbul, Paralela 45 vine cu o ofertă de vacanţă de 5 zile la preţ de 270 euro de persoană. Şi în acest caz plecarea se face în 29 decembrie, cu autocarul.

O vacanţă de cinci zile de Revelion 2023 la Budapesta si Viena cu autocarul costă 325 euro de persoană. Preţul include transport cu autocar, 4 nopti cazare cu mic dejun in Budapesta, la hotel 3*, tururi panoramice si pietonale cu ghid local.

Nu sunt incluse asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, cina festiva de Revelion: 100 euro/ persoana,
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi): 5 EURO/persoana se practica in Ungaria, se achita la sosirea in tara de destinatie, excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice şi bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.