Super-oferte la LIDL din acest weekend. Produsele adorate de români vor fi disponibile la raft la prețuri foarte mici

LIDL vine cu noi oferte în toate magazinele începând de sâmbătă, 2 martie 2024. Câteva produse pe care românii le adoră vor fi disponibile la prețuri speciale.

01 mart. 2024, 21:43
Super-oferte la LIDL din acest weekend. Produsele adorate de români vor fi disponibile la raft la prețuri foarte mici

Super Weekend-ul de la LIDL începe de sâmbătă, 2 martie. Sunt o mulțime de produse la prețuri foarte mici. Practic, cu doar câțiva lei, românii pot să cumpere mai multe alimente de care au nevoie.

Citește și Lovitură pentru Netflix şi HBO. Un nou competitor a intrat pe piața de streaming din România cu un abonament mai ieftin

Ofertele au devenit ceva normal la LIDL. Retailerul vine săptămânal cu un nou catalog și cu promoții pe măsură.

Ce produse cu preț special ajung la raft din 2 martie la LIDL

Cei care au în plan să facă grătar sau tocăniță delicioasă în weekend sunt cei mai norocoși. Din ofertă face parte și pieptul de porc feliat fără os.

Un produs redus cu 25% intră în catalogul LIDL. Vorbim de o caserolă de 500 de grame se vinde cu doar 11,99 lei, față de prețul anterior de 15,99 lei. Și cel mai probabil produsul se va vinde ca pâinea caldă.

Citește și Cât au ajuns să coste trei zambile în Kaufland, la început de primăvară. Clienții au rămas surprinși

Și cârnații sticks Pikok vor putea fi găsiți la super-ofertă. Ei sunt disponibili în mai multe sortimente, toate la reducere. În cazul lor se aplică o reducere de 40%. Un pachet de 120 de grame costă doar 5,39 de lei, față de prețul inițial de 8,99 lei, deci cu mult mai ieftin.

De asemenea, mai există un produs la ofertă, și anume mixul de nuci caju și merișoare de la Alesto. Reducerea e de 42%. Puteți cumpăra acest produs pentru doar 7,99 lei, în loc de 13,99 lei cât costa înainte.

În oferta din weekend intră și detergentul lichid de la Persil. Se află la raft în stoc limitat, iar prețul de vânzare e 69,99 de lei.