Supermarketurile din Capitală oferă salarii de până la 2.200 de lei

Marile lanţurile de magazine din Bucureşti caută personal în această perioadă. Se fac angajări la Cora, Selgros, Profi, Kaufland, Auchan, Rewe şi Lidl unde salariile ajung până la 2.200 de lei, în funcţie de aptitudini, experienţă şi pregătire profesională.

RomaniaTV.net
22 nov. 2011, 10:50
Supermarketurile din Capitală oferă salarii de până la 2.200 de lei

Bucureştenii care sunt în căutarea unui loc de muncă au mari şanse să găsească în această perioadă jobul mult aşteptat.

Cora angajează persoane cu experiență minimă pentru magazinele din Capitală. Există locuri de muncă vacante în cadrul Mega Image pentru cei care au experință şi posturi vacante pentru casieri sau manageri financiari la Kaufland. Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt la Auchan Titan. Profi face angajări în sectoarele 1, 2, 3, 4 și 6 ale Capitalei. La magazinele Selgros din Drumul Taberei și Băneasa se fac angajări pentru posturile de lucrător comercial, casier, măcelar și preparator mezeluri. Lidl caută lucrători comerciali și șef adjunct de magazin pentru unitatea din str. Ziduri între Vii.

De asemenea sunt locuri de muncă vacante la sediul Rewe România unde se caută asistentă marketing, inginer sau arhitect pentru coordonarea construcțiilor companiei și posturi libere pentru șef de magazin, șef adjunct de magazin, șef depozit, șef casierie și casiere pentru magazinele Penny Market. Persoanele motivate, responsabile și rezistente la stres, cu experiență în domeniu pot aplica pentru șef de raion și adjunct șef magazin în cadrul hipermarketurilor XXL Megadiscount.

Un studiu realizat de PayLogic, companie care oferă servicii de externalizare a salariilor și administrare de personal, arată că merchandiserii supermarketurilor și hipermarketurilor din București câștigă, în medie, 985 lei, casierii au o remunerație medie de 1.324 lei, iar managerii de magazin câștigă, în medie, 2.150 lei.