SuperStar România 24 septembrie LIVE VIDEO PRO TV. Povestea emoţionantă a lui Naomi Prie

SuperStar România 24 septembrie. Juriul format din cei patru membri, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, continuă să fie impresionat de concurenţii care se prezintă pe scenă. Este şi cazul lui Naomi Prie, care are o poveste emoţionantă.

24 sept. 2021, 17:56
SuperStar România 24 septembrie LIVE VIDEO PRO TV. Povestea emoţionantă a lui Naomi Prie
Povestea emoţionantă a lui Naomi Prie

SuperStar România

24 septembrie. ”Muzica m-a salvat, mi-a fost refugiu”, a spus Naomi Prie în prezentarea ei.

Tânăra de 21 de ani a admis că a suferit din cauza reacțiilor colegilor în perioada liceului și că de fiecare dată când voia să facă ceva, s-a simțit blocată de gândul că oamenii o vor judeca.

Aflată într-o concurență cu ea, cea din trecut, Naomi s-a transformat când muzica a pornit și a lăsat timiditatea deoparte. ”Tare mă bucur că ai venit”, i-a zis Carla’s după ce ascultat-o, iar voturile juraților au dus-o direct în următoarea etapă, potrivit Protv.ro.

SuperStar România 24 septembrie

Nici Ulizana nu a fost mereu fericită, ba chiar aceasta a admis că anul acesta este ultimul în care voia să mai ofere o șansă muzicii. ”Când eram mai mică, cântam ca să mă refugiez din realitatea pe care o trăiam”, spune ea. Înspre viitor, privește cu mai mult optimism: ”Mi-ar plăcea să devin un artist cu o inimă mare”. Și ce bine a făcut că a decis să mai dea o șansă muzicii. Aprecierile juraților au făcut-o să obțină tichetul auriu și calificarea mai departe.

Tot un tichet auriu au obținut și Bianca Bisceanu, Andrei Șerban, Andrei Sălăgean, Daniel Svet, Simona Delegeanu și Iustin Rotaru.

Marinică a cucerit juriul de la Superstar cu vocea lui

Marinică a cucerit juriul de la Superstar cu vocea lui. Tânărul de 19 ani, din Piteşti, are o poveste de viaţă impresionantă, mama lui i-a părăsit acum 11 ani, iar în prezent, locuiește cu bunica, tatăl și sora. După terminarea liceului își dorește să facă muzică.

Marian Burcea are o soră mai mică. Mama lui i-a părăsit acum 11 ani. În prezent, locuiește cu bunica, tatăl și sora. Nu știe de ce i-a părăsit mama, nu și-au putut explica. El susține că atmosfera în casă era una normală, erau tensiuni ca în orice familie, dar nimic ieșit din comun.

Ultima amintire pe care o are cu mama lui a fost când i-a dus pe el și sora lui la școală și le-a spus că vrea să îi pupe pentru că nu o să se mai vadă. (Citeşte AICI continuarea poveştii)