SuperStar România LIVE VIDEO ONLINE PRO TV 8 octombrie 2021. Meciul Germania-România scurtează emisiunea, cine primeşte tichetul auriu!

Nu ratați, de la 20:00, o nouă ediție specială SuperStar România! Ca de fiecare dată, pe scena își vor găsi locul și concurenți care au descoperit muzica mai târziu.

08 oct. 2021, 15:01
SuperStar România LIVE VIDEO ONLINE PRO TV 8 octombrie 2021. Meciul Germania-România scurtează emisiunea, cine primeşte tichetul auriu!

SuperStar România LIVE VIDEO ONLINE PRO TV 8 octombrie 2021. A trecut o lună de când Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au pornit în căutarea următorului #superstar al României. În această seară, de la ora 20:00, înaintea meciului României, concursul continuă. Chiar dacă ediția va fi una mai scurtă, prestațiile vor fi la cel mai înalt nivel, iar concurenții deciși să demonstreze că merită calificarea în următoarea etapă.

SuperStar România LIVE VIDEO  8 octombrie 2021 ONLINE PRO TV

Direct din Bacău, un tânăr student la Conservator, care a descoperit pasiunea pentru cântat alături de tatăl său, preot, vine în fața juraților să-și lase sufletul descoperit. ”Muzica e totul pentru mine, un dar de la Dumnezeu. Am venit să transmit cele mai frumoase emoții”, declară acesta. De ce va fi nevoit să cânte de două ori și ce o va face pe Raluka să spună ”pe tine te-a încurcat piesa cealaltă”, aflăm în câteva ore. Tot atunci, vom vedea dacă el va reuși să obțină DA-urile visate și tichetul auriu.

SUPERSTAR 2021: Daniel Şveţ a făcut atac de panică, juraţii i-au sărit în ajutor VIDEO
SuperStar România LIVE VIDEO ONLINE PRO TV 8 octombrie 2021. Un alt concurent surprinzător, de 25 ani, va veni din Craiova pentru a oferi un moment complet! Cu o experiență nu doar de cântăreț, ci și de dansator, acesta va spune: ”Am venit să fac show. Sper să am priză la public și juriu”. Dacă va fi primul pas spre o carieră mult visată, descoperim astăzi.

SuperStar România 2021. Totul despre show-ul care înlocuieşte Vocea României la Pro TV
Ca de fiecare dată, pe scena SuperStar își vor găsi locul și concurenți care au descoperit muzica mai târziu, care studiază cu totul și cu totul alte domenii, dar care simt că pe scenă este oportunitatea perfectă pentru a face ceea ce le place.

SuperStar România  2021 înlocuiește oficial Vocea României. Emisiunea va fi difuzată vineri seara, exact pe slotul rezervat înainte pentru Vocea. Postul nu a anunțat încă nimic concret legat de viitorul show-ului The Voice, însă, în grila acestei toamne, show-ul nu apare nicăieri.

Toți cei care au crezut că își pot transforma idolii în fani și-au găsit locul în etapa preselecțiilor, însă unul singur va reuși să ajungă până în final și să devină următorul SuperStar al României.