SUPLIMENT alimentar pentru VEGETARIENI. Iată cum poţi obţine necesarul de vitamine şi minerale

"Mai bine să previi decât să vindeci", spune un vechi proverb. Vegetarienii, veganii şi persoanele care ţin post pot preveni anumite carenţe cu un supliment alimentar special creat pentru ei.

19 mai 2014, 14:48

Studii recente în domeniul nutriţiei arată că o dietă bazată pe fructe şi legume scade riscul unor boli cardiovasculare şi chiar a cancerului, însă specialiştii se împart în două categorii, cei pro şi cei care afirmă că nu e cea mai sănătoasă alimentaţie. Dacă ai ales să elimini din alimentaţia ta carnea, peştele, lactatele sau oricare alt produs de origine animală, trebuie să faci în aşa fel încât organismul tău să nu simtă lipsa nutrienţilor pe care aceste produse le conţin.

Vegetarienii, veganii sau persoanele care ţin post trebuie să aibă grijă ca dieta lor să conţină suficiente vitamine, minerale şi oligoelemente.

Astfel, Doppelherz aktiv este completat cu un produs special conceput pentru persoane care au decis să elimine din planul lor alimentar carnea sau orice produs de origine animală.

Citeşte şi Doppelherz activ Lecitina şi Ginkgo te ajută să reduci stresul şi să înveţi uşor

Doppelherz aktiv pentru vegetarieni Vitamine+Minerale conţine mineralele calciu şi fier, oligoelementele zinc şi iod, precum şi vitaminele B1, B2, B6, B12 şi D3, adaptate necesităţii dietelor vegetariene sau vegane.

Calciul şi vitamina D3 au rolul de a menţine sănătatea sistemului osos şi a celui muscular, iar iodul, fierul şi zincul contribuie la formarea globulelor roşii, a hemoglobinei şi la transportul oxigenului în corp.

Ingredientele folosite în produsul Doppelherz aktiv pentru vegetarieni nu există nicio urmă de componente de origine animală sau derivate ale acestora. Cu un comprimat pe zi de Doppelherz aktiv se obţine necesarul de vitamine, minerale şi oligoelemente.

Produsul este disponibil în farmacii, la preţul recomandat de 29 Ron.

Citeşte şi Elixirul vieţii, descoperit de cercetători: Substanţa care te va ajuta să trăieşti mai mult