Suporteri ai Craiovei ridicaţi de jandarmi din faţa sediului DNA VIDEO

Fanii Craiovei îl aşteptau pe Mircea Sandu şi protestau împotriva dezafilierii echipei oltene. Preşedintele FRF şi conducătorul Oţelului, Marius Stan, membru în comitetul Executiv al FRF, au încheiat luni lista celor care au fost chemaţi la DNA pentru a le fi prezentate învinuirile aduse.

RomaniaTV.net
31 oct. 2011, 09:33
Suporteri ai Craiovei ridicaţi de jandarmi din faţa sediului DNA VIDEO

Scandal la DNA. Trei suporteri care îl aşteptau pe Mircea Sandu au fost ridicaţi de jandarmi. Şeful FRF a fost chemat la sediul Direcţiei pentru audieri în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova.

Mircea Sandu a ieşit surâzător din sediul DNA.

FRF este afiliată la FIFA şi la UEFA şi trebuie să respecte regulamentele. Desigur, fără încălcarea legilor. Comitetul Executiv exact asta a făcut. Sunt convins că şi procurorii îşi vor da seama de acest lucru.  De ce să demisionez din funcţie? Nu sunt vinovat cu nimic”, a spus Mircea Sandu la ieşirea de la DNA.

Întrebat de ziarişti de ce nu o face, cum s-a întâmplat în alte cazuri, gen Prunea, Sandu a replicat: „în acele situaţii era vorba de acte de corupţie, de urmăriţi penal. La mine este vorba de învinuire de abuz în serviciu. Este cu totul altceva”.

Şeful Federaţiei Române de Fotbal a fost aşteptat vineri la DNA însă nu s-a prezentat. Săptămâna trecuta au fost audiaţi şi membrii comitetului executiv al FRF în frunte cu preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

Mircea Sandu a sosit la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, însoţit de avocatul său.

În faţa DNA-ului s-au strâns şi câţiva suporteri ai Craiovei, pe care jandarmii au încercat să-i îndepărteze, dar fără prea mare succes. Trei dintre suporterii Universităţii prezenţi la DNA au fost urcaţi de jandarmi în dubă şi duşi la Secţia 3 de Poliţie.

Marius Stan a ieşit de la DNA. El a declarat că DNA a început din proprie iniţiativă urmărirea penală împotriva sa.

„Craiova nu făcuse plângere pentru ca eu m-am abţinut de la vot. Aşa am considerat că trebuie să fac dată fiind situaţia grea în care se află Universitatea. Dar hotărârea Comitetului Executiv este fundamentată. Împotriva mea au declanşat procedura penală procurorii DNA”, a afirmat Stan.