Suporterii Stelei, alături de Neşu de Ziua Naţională FOTO

Suporterii Stelei nu l-au uitat pe Mihai Neşu şi au ales ca de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, să îi pregătească o supriză.

RomaniaTV.net
01 dec. 2011, 13:27

Suportreii care au mers în Germania pentru meciul cu Schalke din Liga Europa, au mers şi la utrecht pentru a le înmâna suporterilor olandezi bannerul care l-au afişat până acum la meciurile Stelei.

 

„Suntem azi aici doar pentru Mihai Neşu pentru că trece printr-un moment foarte greu. De când s-a accidentat, am avut un mesaj pe care l-am luat cu noi la fiecare meci al Stelei, ‘Alături de Mihai Neşu’, acum l-am adus aici să-l dăm suporterilor lui Utrecht”, a afirmat un reprezentant al suporterilor stelişti.

 

Tot joi, Neşu a primit de la oficialii lui Utrecht şi un tricolor cu semnăturile şi mesajele de încurajare din partea jucătorilor echipei naţionale a României.

 

Mihai Neşu s-a accidentat grav la 10 mai, la un antrenament al lui Utrecht, după ce s-a lovit de un coechipier. Fundaşul român şi-a fisurat o vertebră cervicală şi a rămas paralizat, putându-şi mişca doar capul şi bratul drept.