Supravieţuire miraculoasă: O femeie gravidă trăieşte după ce a fost împuşcată şi incendiată

Supravieţuire miraculoasă. O tânără însărcinată trăieşte după ce a fost împuşcată şi incendiată. Incidentul s-a produs în acest weekend în Detroit, Michigan. Tânăra de 22 de ani a fost atacată chiar sub ochii iubitului care nu a intervenit să o salveze. Femeia însărcinată în 9 luni s-a salvat singură şi tot singură s-a dus la spital.

RomaniaTV.net
28 mai 2012, 15:27
Supravieţuire miraculoasă: O femeie gravidă trăieşte după ce a fost împuşcată şi incendiată

Sâmbătă dimineaţă femeia a fost atacată de un bărbat înarmat chiar în garajul casei sale.

„Îşi aminteşte că a fost luată de gât şi un pistol i-a fost pus la tâmplă. O voce i-a ordonat să se aşeze pe jos. A fost legată cu bandă izolatoare la mâini, picioare şi gură şi obligată să urce pe bancheta din spate a maşinii”, povesteşte Jere Green, ofiţer de poliţie.

În tot acest timp, iubitul tinerei şi tatăl copilului nenăscut al acesteia privea nepăsător. Atacatorul a aruncat femeia în spatele maşinii şi s-a plimbat cu ea prin Detroit. La un moment dat agresorul a oprit maşina şi a vorbit cu victima sa.

„El i-a spus: Ştii de ce se întâmplă asta? Apoi a întrebat-o cât de avansată este sarcina”, a mai povestit poliţistul.

După această scurtă conversaţie, atacatorul a turnat benzină pe femeie şi i-a dat foc.

„A reuşit să fugă din maşină şi s-a tăvălit pe jos pentru a stinge flăcările. Când s-a întâmplat asta, a fost împuşcată în spate. Un glonţ a nimerit-o în spate”, a mai spus Green.

Convins de faptul că şi-a ucis victima, agresorul a plecat, lăsând în urmă automobilul. Rănită, femeia s-a urcat în maşină şi s-a dus la primul spital. Medicii spun că atât mama cât şi copilul sunt în afara oricărui pericol. Poliţia îl caută acum pe agresor şi l-a reţinut pe iubitul femeii pentru suspiciunea de complicitate. Conform poliţiei, iubitul femeii nu a încercat să o salveze şi nici nu a sunat la serviciul de urgenţă.