Surorile de la Bambi o dau în judecată pe Madonna. Ce au fetele de spun despre asta

În ultima perioadă, în jurul fetelor de la Bambi s-au lansat o serie de zvonuri, potrivit cărora cele două artiste s-ar afla într-un conflict direct cu Madonna, pe care o acuză de plagiat.

05 iul. 2014, 09:03
Surorile de la Bambi o dau în judecată pe Madonna. Ce au fetele de spun despre asta

Potrivit unor zvonuri lansate de mai multe publicaţii mondene româneşti, formaţia Bambi ar fi dat-o în judecată pe Madonna, pe motiv de plagiat şi i-ar fi cerut 30 de milioane de dolari drepr depăgubiri, scrie spynews.ro.

Nu vreau să dau mai multe detalii, vom merge la proces şi vom câştiga evident! Supranumită „regina muzicii pop” va fi regina plagiatului. Este inadmisibil cum o cântăreaţă de talia ei, să facă aşa ceva„, publica tamtamuri.ro declaraţia Denisei de la Bambi.

Cele două membre ale formaţiei au fost chemate la Star Matinal pentru a clarifica aceste zvonuri. Întrebate despre acest subiect, cele două s-au arătat mai mult decât surprinse, ba chiar amuzate.

Doamne, asta este chiar bună! Cât? 30 de milioane de dolari? Ne-am fi bucurat şi cu un milion sau chiar jumate. Nu ştiu de unde au scos ei zvonurile astea, însă sunt amuzante„, a spus Denisa.

VEZI ŞI Madonna a revoltat comunitatea musulmană cu o poză. Vezi ce poză i-a înnebunit pe arabi