Surpriză uriașă pentru Andreea Antonescu! Ce s-a întâmplat la după ce a născut pentru a doua oară

Andreea Antonescu a dat naștere unei fetițe superbe și sănătoase. Vedeta și-ar fi dorit să poată să vorbească la telefon cu fiica cea mare, chiar după naștere. Totuși, ceea ce a urmat a lăsat-o pe artistă cu gura cască.

16 apr. 2023, 19:15
Surpriză uriașă pentru Andreea Antonescu! Ce s-a întâmplat la după ce a născut pentru a doua oară

Andreea Antonescu a avut parte de un șoc uriaș, în cel mai bun sens, chiar la scurt timp de la momentul în care a născut cea de-a doua fetiță. Vedeta a adus-o pe lume pe Venice Victoria chiar cu câteva luni în urmă. Și cu toate că are doar patru luni, Victoria a ocupat în scurt timp poziția de “vedeta familiei”.  Absolut toată lumea din familie își concentrează atenția asupra ei, asigurându-i tot răsfățul pe care aceasta poate să îl primească.

Citește și: Andreea Antonescu, sfâşiată de durere. Ce s-a întâmplat cu fiica cea mare a vedetei: „Mi-au dat lacrimile”

Sora cea mare a acesteia, Sienna, a mărturisit că este total îndrăgostită de mezina familei și chiar dacă trăiește în Statele Unite ale Americii, alături de tatăl ei, pentru a-și urma studiile, aceasta reușește să socializeze cu sora ei prin intermediul internetului. Chiar în ziua în care Andreea Antonescu a născut a avut parte de o surpriză de zile mari, din partea mamei și fiicei sale.

Andreea Antonescu a mărturisit cu emoție în glas, că și-ar fi dorit să vorbească la telefon cu fiica sa, despre care credea că este în State. Totuși, mama artistei amâna foarte mult acest moment. În realitate, cele două plănuiau o surpriză uriașă pentru Andreea Antonescu. Sienna venise în România pentru a-și surprinde mama.

„Întâlnirea dintre ele a fost uau! Eram la maternitate și nu apucasem să vorbesc cu Sienna în ultimele 24 de ore, deși eu am insistat la mama să mi-o dea la telefon. Mama tot invoca diverse motive și atunci m-am gândit că poate nici mama nu vrea să-mi spună, dar fiind o fetiță sensibilă ar fi afectată dacă îi spun că eu chiar merg să nasc și ar avea emoții pentru mine. Și am zis că poate vorbesc cu ea în momentul în care am și născut. Și am născut, totul bine și frumos, am ajuns la mine în rezervă și când am ajuns acolo, s-a deschis ușa și au intrat Sienna și mama, despre care nu aveam habar. În secunda doi tensiunea mea a crescut la 18, tensiune care m-a ținut cred că prima lună, pentru că atunci mi s-a declanșat, datorită emoției și a fericirii, și a fost superb. Sienna este absolut înnebunită după pitică, o iubește la maximum, își face deja planul. Vrea să o ajute la teme, pe ascuns, fără să știu eu, vrea să fie stilista personală a fetiței, îi cumpără hăinuțe. Sienna face 12 ani acum, în mai.”, a spus Andreea Antonescu, conform Playtech.

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Antonescu a mărturisit că va organiza botezul fiicei în luna iunie, chiar dacă depășește termenul standard pentru astfel de ceremonii. Artista a luat această decizie pentru a putea să fie alături de ea și fiica sa cea mare, Sienna, care atunci va lua vacanță de la școală.

„Botezul va avea loc undeva în luna iunie, pentru că și Sienna se va întoarce atunci de la școală din State în România, atunci va lua vacanță și vreau să fie și ea prezentă.”, a declarat Andreea Antonescu, conform aceleiași surse enunțate anterior.

Citește și: Victor Vrînceanu, prima reacţie după despărţirea de Andreea Antonescu. De ce s-a produs, de fapt, ruptura: „Au existat nemulțumiri de ambele părți. Ea este vedetă, are alt statut decât am eu”