Surpriză de proporții pentru clienții LIDL! Se dau premii în bani de 5.000 de euro. Iată tot ce aveți de făcut

LIDL vine cu fiecare ocazie cu surprize pentru clienții săi fideli. Retailerul a lansat recent un concurs prin care dă posibilitatea celor care-i trec pragul să câștige premii de 5.000 de euro.

18 oct. 2023, 12:30
Surpriză de proporții pentru clienții LIDL! Se dau premii în bani de 5.000 de euro. Iată tot ce aveți de făcut

LIDL le-a pregătit o nouă surpriză clienților săi. De data aceasta e vorba de o surpriză în bani. Brandul Cămara Noastră, ale cărui produse românești se regăsesc pe rafturile retailerului, a lansat un concurs cu premii atractive.

Citește și Oferta Lidl pentru săptămâna 16 – 22 octombrie. Produse adorate de români, din nou la raft

„Fel de fel de bunătăți românești vei găsi la #Lidl, dar și un concurs la care poți câștiga 5.000 €, plus alte premii irezistibile. Savurează bunătățile #CamaraNoastra și înscrie-te în concurs”, a transmis LIDL pe rețelele sociale.

În ce constă concursul și ce premii puteți câștiga

Dacă sunteți fani ai produselor LIDL, vestea ar putea să vă bucure foarte tare. Practic, tot ce aveți de făcut e să cumpărați produse de minimum 70 de lei din orice maazin, iar măcar unul dintre produse să fie de la brandul Cămara Noastră. În acel fel, cumpărătorii intră automat în concurs. Iată ce puteți câștiga:

  • 10 VOUCHERE de 300 DE LEI
  • MARELE PREMIU: 5000 DE EURO.

Aveți timp până în data de 22 octombrie 2023, când se termină campania. Cei interesați ar trebui să se grăbească ca să nu rateze șansa.

Citește și Super-ofertele toamnei la LIDL! Cele mai bune produse de încălzire a locuinței sunt la un preț incredibil. Va fi bătaie la raft

„Cămara Noastră e mereu plină de legende, povești și cele mai grozave gusturi din bucătăria românească. Împreună cu fermieri și producători din întreaga Românie păstrăm rețetele originale și le ducem mai departe. E zestrea noastră și o păstrăm din generație în generație, împreună”, au transmis reprezentanții brandului românesc.