Surpriză de proporții pentru fanii iUmor! Cine sunt vedetele care revin în echipa emisiunii în sezonul al 16-lea

iUmor este unul dintre cele mai îndrăgite produse ale postului Antena 1. Proiectul a făcut și face furori în special în mediul online, unde atinge număr uriaș de vizualizări.

24 ian. 2024, 08:37
Surpriză de proporții pentru fanii iUmor! Cine sunt vedetele care revin în echipa emisiunii în sezonul al 16-lea
Antena 1 începe filmările pentru iUmor! Cine sunt cei doi prezentatori ai noului sezon

Fanii iUmor au primit o veste de milioane și anume faptul că încep filmările pentru un nou sezon al emisiunii. Toată lumea s-a întrebat ce surprize mai pregătește oare Antena1 pentru emisiunea iubită de atât de mulți oameni. Cei mai mulți oameni sunt curioși să afle cine vor fi prezentatorii noului sezon iUmor, deoarece știm că de la plecarea lui Mihai Bendeac au avut loc multe alte schimbări.

Citește și: Florin Salam, anchetat din nou de Poliţie. Acuzaţii grave la adresa celebrului manelist

Comedia este la cote maxime la iUmor, ceea ce înseamnă că și prezentatorii trebuie să fie pregătiți să facă față nivelului ridicat. Echipa cu cea mai îndelungată prezență a fost formată din Șerban Copoț și Dan Badea, însoțiți succesiv de Ilona Brezoianu și de Magicianul Robert Tudor. Odată cu apariția unor neînțelegeri, acest parteneriat s-a destrămat, fiind înlocuiți în sezonul 15 de Emi și Cuza.

Conform informațiilor de la Cancan, se pare că miercuri, pe 24 ianuarie, încep filmările pentru sezonul al 16-lea al proiectului iUmor. Chiar dacă Emi Popescu a fost plecat alături de soție pentru a participa la „Power Couple”, emisiune difuzată începând cu 5 februarie pe Antena 1, se pare că șefii îl vor în fața camerelor de filmat și la iUmor. Situația este similară și în cazul prietenului său, Cuza, care nu doar că prezintă deja o emisiune la Radio Zu, dar apare și în cadrul Super Neatza. Mai mult de atât, trebuie să reamintim faptul că ambii fac echipă și la „Te cunosc de undeva!”.

Faptul că au fost remarcați împreună și că publicul îi dorește în continuare în această formulă este evident. Artiștii au impresionat în ediția anterioară a emisiunii „iUmor”, iar conducerea pare să pună din nou pariu pe talentul și creativitatea lor.

În ceea ce privește juriul emisiunii, nu vor exista schimbări. Așadar, la masa juraților vor sta în continuare Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu.

Citește și: Garsonieră de 22 de metri pătraţi, vândută în Cluj-Napoca la preţ de apartament cu trei camere FOTO