Garsonieră de 22 de metri pătraţi, vândută în Cluj-Napoca la preţ de apartament cu trei camere FOTO

În centrul oraşului Cluj-Napoca, o garsonieră de doar 22 de metri pătrați a fost adusă în atenția publicului, stârnind discuții aprinse despre prețul solicitat de proprietar. Vânzarea este gestionată de o agenție imobiliară sub titulatura "Investiție la Cheie!", iar prețul se apropie de 5.000 de euro pe metrul pătrat.

24 ian. 2024, 08:27

Garsonieră de 22 de metri pătraţi, vândută în Cluj-Napoca la preţ de apartament cu trei camere. Locuinţa este situată în cartierul Gheorghieni din Cluj-Napoca, la etajul 4 într-un  bloc de 6 etaje, și beneficiază de proximitatea unui centru comercial de renume. Cu toate că suprafața este limitată la 22 de metri pătrați, proprietarul a stabilit un preț de 105.000 de euro, adică aproximativ 5.000 de euro / m², anunţă media9.ro. Baia și bucătăria sunt, însă, foarte mici, așa că trebuie să fii suplu / suplă ca să intri în ele.

Citeşte şi: Anunțul de închiriere care a împărțit internetul în două. Cum arată garsoniera care are cabina de duș lângă birou

„Propunem spre vânzare un apartament cu o cameră, cu o suprafaţă utilă de 22 mp și balcon de 4 mp, situat în cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall, la două minute de stațiile mijloacelor de transport în comun, dinspre centrul oraşului sau către toate cartierele oraşului! Apartamentul este situat la etajul 4 din 6 într-un bloc de apartamente și are orientare vestică. Confortul este asigurat de geamurile tripan și centrala termică pe bloc. Instalaţia electrică a fost de asemenea refăcută. Confortul este asigurat de televizoarele 4k, smart şi a internetului Wi-Fi de mare viteză. Iluminatul ambiental cât şi cel funcţional este complet LED. Alături de cele menţionate mai sus, confortul mai este asigurat şi de patul cu o saltea confectionate din materiale premium! Imobilul este închiriat în regim hotelier. Te așteptăm la o vizionare!”, se arată în anunțul agenției imobiliare.

Agenția imobiliară își promovează oferta ca fiind o „investiție la cheie”, întrebând potențialii cumpărători dacă doresc să facă o investiție sau caută o alternativă mai rentabilă decât depozitele bancare. Descrierea detaliată subliniază modernitatea și amenajarea apartamentului, evidențiind oportunitatea investițională într-o zonă de interes.

Citeşte şi: Cea mai mică garsonieră poate fi închiriată în Bucureşti. Ce dotări de lux i s-au adus pentru 200 de euro pe lună

Cu toate acestea, unii critici ridică semne de întrebare cu privire la justificarea prețului ridicat, având în vedere dimensiunile reduse ale garsonierei. Chiar dacă aceasta este dotată și decorată într-un stil contemporan, evaluarea prețului ridicat poate părea exagerată pentru mulți observatori. Cumpărătorii pot fi tentați să analizeze atent beneficiile și rentabilitatea oferite de această proprietate unică înainte de a lua o decizie finală.