Surpriză de proporții pentru Mihai Leu! Mesajul siropos primit de sportiv din partea soției: „Crește și strălucește tot mai puternic”

Mihai Leu a avut parte de o surpriză uriașă din partea soției, cu ocazia zilei lui de naștere, în data de 13 februarie. Sportivul a reușit să își formeze o familie superbă, de care poate să fie extrem de mândru.

14 feb. 2024, 16:44
Surpriză de proporții pentru Mihai Leu! Mesajul siropos primit de sportiv din partea soției: „Crește și strălucește tot mai puternic”
Surpriză de proporții pentru Mihai Leu! Mesajul siropos primit de sportiv din partea soției: „Crește și strălucește tot mai puternic”

Mihai Leu este unul dintre cei mai importanți sportivi ai României, care a ieșit învingător din fiecare meci de box pe care viața i l-a adus în cale. Acesta a ajuns, acum, la frumoasa vârstă de 55 de ani și se poate declara un om împlinit. Are în jurul lui o familie superbă, în palmaresul său sunt trecute numeroase reușite sportive, dar și o victorie extrem de importantă în fața cancerului.

Mihai Leu a primit numeroase mesaje cu urări pentru ziua lui de naștere, însă unul a fost cu adevărat special. Anna, femeia cu care își împarte zilele, a vorbit despre dragostea profundă pe care i-o poartă.

Citește și: De ce a fost descalificat, de fapt, Jador, şi cum a fost mutat Jorge la Războinici. Culisele schimbărilor dramatice de la Survivor All Stars

„Dragul meu soț, cu fiecare an care trece, iubirea noastră crește și strălucește tot mai puternic. La mulți ani, sărbătorim împreună dragostea noastră și tot ce am realizat împreună! Te iubesc cu toată inima mea!”, a scris Anna Leu, pe o rețea de socializare.

Mihai Leu și soția sa s-au cunoscut în Germania, iar sportivul și-a dat seama din prima clipă că aceasta este femeia cu care o să își împartă restul vieții. Totuși, pentru a o cuceri, sportivul a fost nevoit să îi facă multe luni curte. Sunt de 30 de ani împreună, dar în mariajul lor nu au existat niciodată momente de monotonie.

„Cred că soția mea a avut o viață grea lângă mine. A stat lângă ringul de box tot timpul, nu e plăcut să vezi cum cel pe care îl iubești primește lovituri. După ce a renunțat, am ajuns la raliuri. Să stai lângă traseu sau în camera de hotel, să te gândești dacă se întâmplă ceva, nu e ușor. Am terminat cu asta, a venit problema medicală. Tot timpul a apărut câteva ceva, iar asta cred că ne-a făcut să fim uniți, iar sentimentele noastre să fie la fel”, spunea Mihai Leu pentru Gândul.

Când s-au cunoscut, el era cu fata antrenorului său, căreia îi arăta orașul, pentru că se mutase acolo de puțin timp.

„Când am văzut-o pe Ana, i-am mărturisit persoanei cu care eram: „Aceasta va fi soția mea”. I-am făcut curte câteva luni, nu m-am lăsat”, recunoaște Mihai Leu.

Crede că în dragoste ambiția nu își are rostul, iar „Iartă-mă” și „Te iubesc!” pot fi cuvinte esențiale, pentru că te pot împiedica să te împrietenești cu suferința.  „Sunt importante amândouă. Când spui Iartă-mă!, ai puterea să recunoști că ai greșit, iar ăsta e un lucru omenesc. Eu cred că orgoliul este cel care duce la foarte multe dispute. Țin minte o replică dintr-un fim. „În dragoste, să nu faci niciodată ambiție!” Nu își are sensul, suferi tu, suferă celălalt. Dacă se ajunge la o ceartă, fiecare crede că are dreptate, poate că e important ca unul dintre ei să facă pasul și să recunoască că a greșit”, adaugă marele sportiv.

Citește și: FOTO Mădălina Pamfile s-a măritat cu tatăl fetițelor de Valentine’s Day. Bruneta a îmbrăcat rochia de mireasă în Dubai