Surpriză în showbiz! Încă un divorţ în familia artistei Andreea Bălan: „Când am vrut eu, n-a fost de găsit, iar acum…”

Andreea Bălan şi George Burcea trec printr-o perioadă extrem de grea, cei doi sunt la un pas de divorţ. Potrivit declaraţiilor artistei, George este cel care nu mai vrea să continue această relaţie, deşi multă lume credea că Andreea era cea care vrea să pună punct.

RomaniaTV.net
03 mart. 2020, 06:17
Surpriză în showbiz! Încă un divorţ în familia artistei Andreea Bălan: „Când am vrut eu, n-a fost de găsit, iar acum…”

Recenrt, s-a mai aflat că mai există un divorţ în familia celor doi, potrivit Cancan.ro, după zeci de ani, Georgeta Burcea, mama lui George, a intentat la Judecătoria Buftea procesul de divorț.

Cu toate că socrii cântăreței s-au separat de foarte mult timp, aceștia n-au divorțat în mod oficial. Iar acum, mama lui George Burcea pare să fie mai hotărâtă ca niciodată să se despartă de bărbatul împreună cu care are patru copii.

”Când am vrut eu, n-a fost de găsit, iar acum a înaintat ea actele de divorț. În urmă cu mulți ani, când am băgat eu actele, instanța n-a găsit-o pe mama lui George, iar divorțul nu s-a pronunțat. Acum ea a băgat actele, iar procesul de divorț se află pe rolul Judecătoriei Buftea”, a declarat Nelu Burcea pentru sursa menţionată mai sus.

Citeşte şi: Câţi bani câştigă vedetele din postările pe reţelele sociale. Andreea Bălan poate trăi lejer doar dintr-o postare pe Instagram

Andreea Bălan: „El este cel care nu-şi mai doreşte familia”

Deşi a fost reţinută în declaraţii, Andreea Bălan nu a mai suportat ca fanii s-o acuze pe ea de toată situaţia creată şi a răbufnit. Cântăreaţa a mărturisit că soţul ei insistă să despartă, chiar dacă multă lume nu se aştepta la asta.

E momentul să pui în balanță tot și să vezi dacă merită să renunți. Mereu ai arătat că ești Andreea cea mai bună, e momentul să spui ceva, să faci ceva. Ori ai o familie, ori până acum a fost doar despre tine? Vă rog mult, nu-mi mai trimiteți astfel de mesaje, că eu renunț, ca și cum totul este la mine. El este cel care nu-și mai dorește familia„, a scris un fan la fotografia Andreei Bălan de pe Instagram.

Citeşte şi: Primele imagini cu George Burcea, după ce Andreea Bălan a confirmat despărţirea. Şi-a cărat lucrurile din fosta casă

George Burcea, afectat de comentarii: “Doar bârfa-i bună?”

George Burcea a fost afectat vizibil de tot ceea ce comentează internauții pe pagina sa, așa că le-a lăsat un mesaj surprinzător.Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…

Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate… nu rahaturi de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea… există un buton de unfollow… apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională, să rămână, dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Multzamos”, a fost mesajul pe care George Burcea l-a avut pentru fanii de pe Instagram.

Citeşte şi: Săndel Bălan, prima reacţie despre divorţul fiicei sale de George Burcea. Declaraţie surprinzătoare!

Totodată, el a șters aproape toate comentariile de la ultimele sale fotografii și a blocat această opțiune. Fanii nu mai pot decât să îi dea like.