Surpriză la Antena 1. Gina Pistol, concurent la Asia Express. Cu cine ar face echipă: „Mă descurc în situaţii limită”

Gina Pistol face dezvăluiri despre Asia Express, emisiune pe care o moderează încă de la început. Blondina recunoaşte că i-ar fi plăcut să participe ca şi concurent, deoarece se descurcă în situaţii limită.

RomaniaTV.net
07 apr. 2020, 15:48
Surpriză la Antena 1. Gina Pistol, concurent la Asia Express. Cu cine ar face echipă: „Mă descurc în situaţii limită”

Persoana cu care ar face echipă trebuie să fie la fel ca ea, competitivă şi să nu renunţe în momentele dificile.

Citeşte şi: Smiley are o avere uriaşă. Doar casa în care locuieşte artistul valorează sute de mii de euro

„Când am primit propunerea să prezint Asia Express, m-am gândit că mi-ar fi plăcut să fiu concurent. Însă după ce am văzut provocările prin care aceștia trec zi de zi… Oricum, cred că m-aș fi descurcat și în postura de concurent, pentru că sunt o persoană care se descurcă în situații limită.

Ori de câte ori simt că nu mai pot, găsesc o fărâmă de energie în mine care mă face să pot mai mult! Mi-ar fi plăcut să fac echipă cu o persoană la fel de competitivă ca mine, o persoană care se poate adapta rapid și care nu renunță în ciuda momentelor dificile.

Însă cred că mi-ar fi fost greu cu cazarea, recunosc. În postura de prezentator al show-ului am certitudinea unui acoperiș deasupra capului la finalul zilei, însă concurenții nu o au. Și după o zi lungă și grea, plină de provocări, se trezesc uneori că misiunea care pare este imposibilă este fix cea a cazării.

Asia Express este un proiect foarte frumos, deși incredibil de greu pentru toți cei implicați- atât concurenți, cât și echipa de producție. Prin oricâte încercări am trece, fie că este din cauza vremii, a mâncării, a condițiilor dificile… mereu ne bucurăm să ne întoarcem.

Cel mai dur reality-show are multe să îți ofere, sunt multe lecții pe care le poți învăța dacă ești atent. Mai ales prin prisma faptului că noi ajungem în locuri speciale și avem experiențe unice, pe care probabil ca simplu turist probabil nu le-ai trăi., a declarat Gina Pistol pentru Viva.ro.

Gina Pistol, detalii INTIME despre relaţia cu Smiley

Gina Pistol a vorbit pentru prima dată despre viața amoroasă pe care o are cu celebrul cântăreț Smiley. Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei ani, dar sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor privată.

Gina Pistol a oferit detalii rare despre momentul în care a format un cuplu cu Smiley și cum își împart cei doi timpul între viața mondenă și timpul petrecut împreună.

S-a aflat! Motivul INTIM pentru care Smiley nu se va însura cu Gina Pistol. „O iubeşte, dar nu poate trece peste asta!”

Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!„, a povestit vedeta pentru OK!Magazine.