Surpriză la „U” Cluj. Vezi cine este noul antrenor principal

Să schimbi antrenorul pentru a provoca un "şoc" la echipă a devenit deja un obicei în fotbalul de pe la noi. Unele echipe au însă nevoie de şocuri repetate, astfel că antrenorii se schimbă pe bandă rulantă. La "U" Cluj nu a fost cazul, până sâmbătă, când Ionuţ Badea a fost pus pe liber, iar după patru zile i s-a găsit deja un înlocuitor-surpriză.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 15:06
Surpriză la „U” Cluj. Vezi cine este noul antrenor principal

După puţin mai mult de un an pe banca Universităţii Cluj, Ionuţ Badea a fost demis sâmbătă, iar miercuri a fost reinstalat în funcţie. De fapt nici n-ar fi plecat, a avut doar un miniconcediu.

Claudiu Niculescu i-a ţinut loc ca interimar, presa s-a grăbit să speculeze pe marginea numelui viitorului antrenor, iar acesta a fost făcut public miercuri. Culmea: Ionuţ Badea. Nu, nu este vorba de o coincidenţă, ci de modalitatea găsită de conducerea clujenilor pentru a provoca un şoc la echipă. Şi pentru a nu-i pune pe jucători în situaţia de a se adapta metodelor de lucru ale unui nou antrenor, după ce i-a zguduit, Florian Walter l-a adus înapoi pe Ionuţ Badea.

„Conducerea FC Universitatea Cluj îşi reconfirmă încrederea în antrenorul Ionuţ Badea şi în staff-ul tehnic condus de acesta. Clubul nostru mizează pe continuitate, iar evenimentele din ultimele zile n-au fost decât un mod de a produce un şoc la echipă. Sperăm ca şocul să fie unul pozitiv, iar jucătorii să confirme acest lucru printr-o victorie, duminică seara, cu CS Mioveni, în ultimul meci din acest an”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al „U” Cluj.