Surpriză! Lidia Buble a dezvăluit totul: „Singura dorinţă neîmplinită e pe cale să se îndeplinească”

Lidia Buble încearcă să depăşească despărţirea de Răzvan Simion, cu care s-a iubit aproximativ cinci ani de zile. Vedeta se focusează pe cariera sa şi are planuri mari, în ceea ce priveşte muzica. Artista a dezvăluit că are o dorinţă neîmplinită încă, dar este pe cale să se îndeplinească.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 06:47
Surpriză! Lidia Buble a dezvăluit totul: „Singura dorinţă neîmplinită e pe cale să se îndeplinească”

Singura dorință neîmplinită momentan, dar pe cale să se îndeplinească, este o carieră internațională. Chiar dacă am avut piese super difuzate în  țară, acum trecem oceanul  și, încet-încet, începem să avem succes pe piața latino, cu sprijinul Cat Music Spain  și ini iativele lor pe plan internațional„, declarat Lidia Buble pentru Viva.ro.

Umilinţă maximă pentru Lidia Buble. S-a aflat cel mai ruşinos secret al artistei

Prima reacţie a părinţilor Lidiei Buble, după despărţirea de Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion au şocat pe toată lumea cu despărţirea lor. Deși toată lumea a sperat la o împăcare, între cei doi a rămas o relație strict profesională, prezentatorul TV fiind managerul artistei. 

Părinții au susținut-o, atât la bine, cât și la rău pe Lidia Buble. Nu i-au spus niciodată vorbe care să o rănească sau să o facă să sufere, ci doar i-au explicat cum este, de fapt, viața. Mama a învățat-o să-și pună ordine în gânduri și să ia lucrurile pas cu pas, fără să grăbească nimic.

Tatăl vedetei a învățat-o una dintre cele mai folositoare lecții: să ierte și să nu-și consume energia pe oameni care nu merită.

Motivul pentru care s-au despărţit, de fapt, Lidia Buble şi Răzvan Simion: „Suferea foarte tare când făcea asta”

Poate că, de multe ori, corecțiile au fost nemeritate, însă nu mi-au spus niciodată vorbe care să mă rănească. Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare.„, a declarat Lidia Buble.