Umilinţă maximă pentru Lidia Buble. S-a aflat cel mai ruşinos secret al artistei

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Acum se află în centrul atenției după succesul noilor sale piese, dar mai ales pentru despărțirea de Răzvan Simion.

29 iul. 2020, 08:53
Umilinţă maximă pentru Lidia Buble. S-a aflat cel mai ruşinos secret al artistei

Lidia Buble nu are studii superioare, iar examenul de la Bacalaureat l-a trecut la limită. Artista a obținut la limba română nota 5,55, la istorie nota 5,3, iar marele noroc ei noroc a fost la georgrafie acolo unde a obținut 7,2. Astfel, vedeta a trecut examenul de Bacalaureat, sub presiune maximă, obținând media totală de 6.10. Faptul ca s-au aflat aceste detalii reprezinta o umilinta maxima pentru artista.

S-a aflat abia după 5 ANI! Propunerea indecentă cu care Lidia Buble l-a despărţit de soţie pe Răzvan Simion

Înainte de a alege cariera muzicală, artista a avut o viață destul de dificilă, fiind nevoită să muncească de mică.

„Am spălat vase și făceam curat la cafeneaua de pe mall Deva și am lucrat la solar, acolo”, a mărturisit Lidia Buble.

S-a aflat! Câţi bani câştigă lunar Lidia Buble. Care este diferenţa între ea şi Răzvan Simion

Artista deține firma „Lidia Buble Art SRL”, înființată la finalul anului 2017, prin care îşi desfăşoară activitatea muzicală. Deşi firma a avut doar o lună de activitate în anul în care a fost înființată, aceasta a bifat un profit net de 111.441 de lei, adică aproximativ 24.000 de euro. În prezent, potrivit ultimelor rezultate de la Ministerul de Finanțe, valabile pentru anul 2019, firma Lidiei Buble s-a redresat considerabil.