Surpriza pe care jurnalistul Victor Ciutacu a avut-o la o nuntă la care a cântat Vali Vijelie: „Rigoare și precizie de ceas elvețian”

Recent, Victor Ciutacu a participat la o nuntă la care a fost invitat să cânte manelistul Vali Vijelie. După câteva minute petrecute faţă în faţă, jurnalistul România TV s-a declarat plăcut impresionat de profesionalismul artistului.

08 sept. 2021, 23:54
Surpriza pe care jurnalistul Victor Ciutacu a avut-o la o nuntă la care a cântat Vali Vijelie: „Rigoare și precizie de ceas elvețian”

Victor Ciutacu şi Vali Vijelie au stat faţă în faţă la o nuntă care a avut loc recent. La un moment dat, Victor Ciutacu i-a propus lui Vali Vijelie, aflat într-o pauză de cântare, să bea împreună un șpriț. ”Tu bei la muncă?”, a fost întrebarea manelistului.

Victor Ciutacu, plăcut impresionat de profesionalismul lui Vali Vijelie

Am fost la o nuntă, nimic nou. Vedeta programului, Vali Vijelie, care a asigurat și toată logistica evenimentului, inclusiv partea de muzică de lift, DJ-ul și sculăraia aferentă. Știu, am un anturaj de maneliști, nu vă obosiți să-mi amintiți. Și mi-e tare drag de ei. Chiar au avut parte de o petrecere frumoasă, pe care o meritau din plin.

Citeste si Victor Ciutacu, mesaj către USR: „Scoateți rujurile, fardurile și poșetele din rastel și ieșiți la luptă în Piața Victoriei”

La prima pauză, ies cu Mana și cu el pe terasă, sporovăim și îl incit: „Hai să bem un șpriț”. Se uită la mine mirat, zâmbește și mă întreabă: „Tu bei la muncă?” Știa răspunsul și a continuat: „Nici eu”. Altfel, apropo de cât poți conta de regulă pe meseriașii de pe piața românească, notați aici. Programul lui, numai al lui, a durat de la 21 la 2. A venit la 20 și un pic, a cântat impecabil până la 2 fix, inclusiv în clipele când toți erau prăbușiți. Nu a furat un minut din treabă. A prestat impecabil (din gât, vorba Mariei Cârneci, nu de pe disc), a terminat, a mulțumit, a urat de bine și a plecat; rigoare și precizie de ceas elvețian, fără nici o exagerare…

P.S. Nu, n-am fost la fiul lui Adrian Năstase la nuntă, nu-l înjurați de pomană, dar casă de piatră să aibă!”, a povestit Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si Victor Ciutacu, mesaj ironic pentru Florin Cîţu. „Până la congres, dacă nu vrei să înțelegi, mi-e că-ți apare ceva și pe partea de făinoase”