Surpriză pentru o chelneriţă: gestul neaşteptat făcut de clienţi

O chelneriță din orașul american Galveston a avut parte de cea mai mare surpriză din partea unor clienți. Aceștia i-au făcut un cadou neașteptat după ce au aflat că merge peste 20 de kilometri pentru a ajunge la locul de muncă, relatează sinembargo.mx.

02 dec. 2019, 18:25
Surpriză pentru o chelneriţă: gestul neaşteptat făcut de clienţi

Adriana Edwards este o tânără care lucrează ca chelneriță la restaurantul Dennys din Galveston, SUA. De curând, aceasta le-a povestit unor clienți pe care i-a servit la restaurant că strânhe bani pentru a-și putea cumpăra o mașină, dat fiind că pentru a ajunge la serviciu și înapoi acasă merge pe jos 22 de kilometri în fiecare zi. Astfel, tânăra petrece cinci ore pe drum, potrivit libertatea.ro.

Clienții respectivi, un cuplu care a preferat să-și păstreze anonimatul, au fost impresionați de povestea Adrianei și au decis să-i întindă o mână de ajutor.

Citeşte şi Mersul pe jos timp de un sfert de oră în plus, în fiecare zi, stimulează economia mondială cu miliarde de dolari pe an

La câteva ore după ce au părăsit restaurantul, cei doi s-au întors cu o surpiză pentru chleneriță – un automobil seond-hand Nissan Sentra 2011, pe care i l-au făcut cadou acesteia, informează libertatea.ro.

În momentul în care a văzut mașina, Adriana Edwards a izbucnit în plâns, nevenindu-i să creadă că i se întâmpla așa ceva. Clienții respectivi i-au cerut Adrianei doar să sară și ea în ajutor atunci când o persoană va avea nevoie, potrivit libertatea.ro.

„Încă nu-mi vine să cred, mi se pare că visez. Mă tot uit pe fereastră ca să văd dacă mșina este încă acolo”, a declarat Adriana Edwards.