Surpriză! S-a aflat cine sunt câştigătorii emisiunii Puterea Dragostei, sezonul 2

Emisiunea Puterea Dragostei, sezonul 2, de la Kanal D, este aproape de final, iar fanii sunt nerăbdători să afle cine câştigă marele premiu.

RomaniaTV.net
22 mai 2020, 04:52
Surpriză! S-a aflat cine sunt câştigătorii emisiunii Puterea Dragostei, sezonul 2

Fosta concurenttă de la Puterea Dragostei, Mary,  a mărturisit cine vor fi câștigătorii celui de-al doilea sezon. ”Ella și Livian vor fi câștigătorii. Așa cred eu, așa simt. Sunt cei mai iubiți de public și merită”, a spus Mary.

 În același timp, Ella și Livian sunt cei care au obținut până acum cele mai multe premii săptămânale, semn că într-adevăr sunt în preferințele telespectatorilor.

Citeşte şi: Kanal D, amendat aspru de CNA, din cauza emisiunii Puterea Dragostei, prezentată de Andreea Mantea. Violenţa a ajuns la cote maxime

Câștigătorii primului sezon Puterea Dragostei

În vara lui 2019, în finala Puterea Dragostei sezonul 1, Bogdan Mocanu și Bianca au fost desemnați câștigătorii show-ului. Fiecare a primit câte 10.000 de euro.

Atât Bianca, cât și Bogdan Mocanu au rămas și în sezonul doi de la Puterea Dragostei. Dacă Bogdan Mocanu a ales să părăsească emisiunea după ce a format un cuplu cu Andra, Bianca se află și acum în casa Puterea Dragostei, unde a avut o relație cu Livian, de care s-a despărțit de curând.

Nelson Mondialu, dezvăluire şocantă. Livian de la Puterea Dragostei nu este fiul lui

Livian este unul dintre cei mai apreciaţi concurenţi de la Puterea Dragostei, iar toată lumea ştia că tatăl lui este chiar Nelson Mondialu. Recent, s-a aflat că tânărul este fiul vitreg al lui Nelson, lucru recunoscut şi povestit de cel din urmă.

Din cauza unor probleme de sănătate, Nelson Mondialu, nu poate fi tată, ceea ce l-a şi determinat să accepte această situaţie, pe lângă faptul că o iubeşte foarte mult pe Liana.

„La vârsta de 19 – 20 de ani, am suferit o inflamație la coloana vertebrală care mi-a afectat nervul. Și eu de atunci nu sunt activ. În fine, domnilor, vreau să spun că Pop Nelson Mondial și Pop Nelson Beniamin nu sunt copiii mei, ceea ce a recunoscut-o chiar mama lor. Liana a recunoscut la spital. Mi-a zis că nu este copilul meu și mi-a zis ”Treaba ta!”. Și mie mi-a fost dragă.

Citeşte şi: Nelson Mondialu si-a făcut o schimbare de look majoră la început de an VIDEO

I-am zis că ”Lasă, ce crește în grădina noastră, e și al meu”. Deci domnilor, ca să ne înțelegem, o să spuneți că Nelson, ești un ordinar, ești un mincinos, ești o bestie, pentru că… copiii seamănă cu tine. Da, într-adevăr. Ia un câine, cumpără-ți un câine și vei vedea că fața ta ta se va transforma în acel câine. Uită-te că femeia cu care trăiești începe să aibă trăsăturile tale. Darămite copilul. Se coagulează în ADN-ul tău. 

La vârsta majoratului le-am spus, ca să nu fie un șoc. Eu nu am nimic împotrivă ca ei să își găsească tatăl natural, căci în acte sunt recunoscuți de mine, la influența spiritului din mine. Cineva îmi spunea să îi recunosc, că nu voi duce povara asta, să știi. Eu cunosc părinții originali pe partea bărbătească.

Ei o să se supere că am dezvăluit acest secret. Dar nu au de ce să se supere, pentru că e bine și pentru voi, că am scăpat de povara asta. Puteți să îmi ziceți tată în continuare. Liana, într-adevăr, o să se supere, sper să nu îmi iau cuțit”, a declarat Nelson Mondialu.