Surpriză URIAŞĂ în Cupa României. Steaua, ELIMINATĂ în optimi de CS Mioveni

Steaua îşi încheie parcursul în Cupa României după ce a pierdut, miercuri, în optimi, în faţa celor de la CS Mioveni. "Roş-albaştrii" părăsesc competiţia după ce au fost învinşi la loviturile de departajare.

RomaniaTV.net
14 dec. 2016, 21:09
Surpriză URIAŞĂ în Cupa României. Steaua, ELIMINATĂ în optimi de CS Mioveni

Steaua lui Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali mai primeşte o lovitură în prag de Sărbători. După ce a fost eliminată din Europa League şi a pierdut prima poziţie în clasamentul Ligii I, Steaua părăseşte şi Cupa României, după o înfrângere în faţa divizionarei secunde CS Mioveni.

Tehnicianul FC Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, după eliminarea din Cupa României, că este dezamăgit de evoluţia jucătorilor săi, precizând că va schimba mulţi fotbalişti din lot în pauza competiţională.

La capătul a 90 de minute de joc Steaua nu a reuşit să „perforeze” poarta gazdelor, care în prelungiri au şi reuşit să deschidă scorul, prin Nilă (96). Odată cu trecerea timpului Steaua se apropia tot mai mult de eliminarea din Cupă, însă Vlad Achim a egalat în minutul 114 şi a trimis meciul la loviturile de departajare.

Steaua a început prost seria penalty-urilor, Boldrin trimiţând mult peste poartă, însă Năstăsie a „echilibrat” balanţa ratărilor şutând slab, pe centrul porţii, fără probleme pentru Niţă.

Următoarele patru serii au adus goluri pentru ambele echipe. Pentru Steaua au transformat Achim, Pintilii, Ovidiu Popescu şi Moke, iar CS Mioveni a punctat prin Ayza, Eduard Stoica, Nilă şi Gugu.

După primele cinci serii de penalty-uri s-a trecut la sistemul „moarte subită”, cel care rata primul urmând să fie eliminat. De Amorim nu a lungit prea mult povestea şi a trimis şi el peste poartă, la fel ca Boldrin, în timp ce Boboc l-a învins fără emoţii pe Niţă şi a trimis CS Mioveni în sferturile Cupei şi pe Steaua în afara competiţiei.

În sferturi sunt deja calificate Poli Timişoara, CS U Craiova, CFR Cluj şi FC Voluntari.

Iată rezultatele complete şi programul optimilor CUPEI ROMÂNIEI:

Marţi

CS Afumaţi – ACS Poli Timişoara 0-3 (O. Drăghici 4, Vădrariu 75, Llorente 90)

Dacia Unirea Brăila – CSU Craiova 0-2 (Surugiu 7, Petre 90+3)

CFR Cluj – CSM Poli Iaşi 2-0 (C. Bud 6, D. Roman 73)

Miercuri

FC Voluntari – ASA Târgu Mureş 3-0 (Popadiuc 43, Cazan 56, Căpățână 79)

CS Mioveni – Steaua 5-4, la loviturile de deprtajare (0-0 după 90 de minute, 1-1 după prelungiri)

Joi

13.30 Luceafărul Oradea – Astra Giurgiu

17.30 Viitorul Constanţa – Pandurii Târgu Jiu

20.30 Gaz Metan Mediaş – Dinamo