SURSE: Sebastian Burduja, candidat PNL-PSD la Primăria Capitalei! Gabriela Firea, scoasă din joc

Nervi în sedința Coaliției. A inceput întâlnirea care decide soarta Capitalei. Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu stabilesc pe cine sustin pentru funcția de primar general. Gabriela Firea este scoasă din joc, iar liberalii insistă să propună oameni de afaceri controversați.

27 feb. 2024, 19:15
SURSE: Sebastian Burduja, candidat PNL-PSD la Primăria Capitalei! Gabriela Firea, scoasă din joc

Sebastian Burduja, candidat PNL-PSD la Primăria Capitalei! Surse România TV susțin că în prezent, ministrul Energie, Sebastian Burduja, pare a fi favoritul pentru nominalizareea coaliției PSD-PNL la Primăria Capitalei.

Citește și Coaliția a decis! Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 15 septembrie și 29 septembrie

Sebastian Burduja, candidat PNL-PSD la Primăria Capitalei!

Potrivit acelorași surse, liberalii insistă să propună o serie de afaceriști controversați precum: Dan Ostahie și Dan Șucu.

În continuare, Gabriela Firea, cea care a mai fost primar general, speră să intre în cursa pentru Primăria Capitalei din partea PSD,  însă șansele să se întâmple acest lucru sunt minime.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți, la Parlament, alături de președintele PNL, Nicolae Ciucă, înaintea unei ședințe a coaliției de guvernare care va avea loc în această seară, că din punctul său de vedere PSD și PNL vor ajunge la un acord pentru un candidat comun la Primăria Generală a Municipiului București.

„Până în acest moment nu avem o analiză finalizată, fiecare dintre noi căutăm să găsim cea mai bună soluție pentru a avea garanția că intrăm în alegeri cu un candidat care poate să câștige”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat dacă în ședința coaliției se va discuta despre un candidat comun PNL-PSD la Primăria Capitalei.

„Eu cred că o să avem un candidat comun”, a declarat Ciolacu, dar „este incorect să discutăm mai întâi cu presa aceste lucruri si pe urmă cu colegii noștri din coaliție”.  „Imediat după decizie răspundem întrebărilor”, a promis liderul PSD.

Citește și Silvestru Şoşoacă e hotărât să divorţeze: „E imposibil să mai convieţuiesc cu ea. N-au fost agresiuni fizice, dar decibelii erau până în tavan”