Survivor All Stars 2024 24 ianuarie. Faimoşi vs. Războinici, surpriză mare la jocul de imunitate, Jador a comis-o din nou!

Survivor All Stars 2024, 24 ianuarie. Show-ul continuă cu jocul de imunitate, după ce patru noi concurenți s-au alăturat Faimoșilor și Războinicilor.

24 ian. 2024, 18:33

Survivor All Stars 2024 24 ianuarie. Jador a încercat să facă o glumă nevinovată la sfârșitul jocului pentru imunitate, joc câștigat de Războinici, și a aruncat-o pe Maria Lungu în apă. Tânăra s-a lovit și mai tare la picior și a izbucnit în lacrimi.

Războinicii au câștigat imunitatea și au sărbătorit victoria cu o baie în Marea Caraibilor. Jador s-a gândit să facă o glumă și a aruncat-o pe Maria Lungu în apă, deși știa că s-a lovit la picior. Aceasta a izbucnit în lacrimi, iar copechipierii ei au sărit să o ajute să iasă din apă.

Jador: Iartă-mă, nu am vrut!

Maria Lungu: Lasă-mă.

Jador: Am crezut că nu ai nimic.

Jador a ținut să o compare pe Maria cu Andreea Tonciu, fost lui coechipieră, care a fost eliminată săptămâna trecută. Andrei Ciobanu de la Războinici a fost de acord cu remarca pe care îndrăgitul artist a făcut-o.

Jador: Aveți și voi o Tonciu.

Andrei Ciobanu: Mai rău…

Jador: Măi, fată, ești bine, te-ai lovit de apă? Te rog, un pupic dă-mi.

Maria Lungu: Bă, mă lovesc iar, potolește-te.

Survivor All Stars 2024 24 ianuarie LIVE VIDEO PRO TV. A fost o seară încărcată în cel mai puternic sezon din reality show-ul care testează limitele participanților și care-i trece pe toți cei care se uită prin cele mai puternice emoții! La Survivor All Stars, echipele au primit câte doi noi concurenți, care au venit cu un gând clar – să meargă până la capăt. Telespectatorii nu au ratat niciun minut din emisiune, iar ediția a fost pe primul loc în clasamentul preferințelor.

Survivor All Stars 2024 24 ianuarie LIVE VIDEO PRO TV

Alexandra Ciomag, Sorin Pușcașu, Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu au ajuns aseară direct în Insula Exilului. ”E liniștea dinaintea furtunii”, a spus Elena, în așteptarea momentului în care să meargă spre tribul Faimoșilor și să revină oficial în competiție.

„Million Dollar Island”, noul format cu care Kanal D speră să dea lovitura, după ce ProTV-ul a pus monopol pe Survivor. 50 de concurenți vor intra în cursa pentru marele premiu

Între timp, colegii lor au dat totul pe traseu în jocul pentru provizii, iar Faimoșii au reușit o victorie fără mari probleme, cu scorul de 10 la 4, revenind în camp cu premiul pus la bătaie. Acolo, surprizele abia începeau – deoarece noii concurenți li s-au alăturat! ”Mă bucur că au venit, parcă ne-au mai ridicat moralul”, a spus Iancu după ce a petrecut timp cu ei, în timp ce Roxana Nemeș a menționat că ”sunt convinsă că o să aducă foarte multe puncte”. Cum se va schimba atmosfera în cele două triburi, urmează să vedem.

Survivor All Stars 2024 24 ianuarie LIVE VIDEO PRO TV. Ediția de aseară din Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 23:50. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 29.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.9 puncte de audiență și 14.5% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.6 de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți noile provocări, iar în minutul de aur, la ora 21:44 peste 2 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!

Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”! Klaus Iohannis ar fi invidios
Cele două triburi revin, diseară, pe traseu pentru jocul de Imunitate! E vremea ca și noii concurenți să lupte pentru punctele echipei, iar energia triburilor pare la cele mai înalte cote. ”Mă simt senzațional, o să fie un meci superb”, va spune Alex Delea, în timp ce Jorge va menționa cât de mult își doresc să continue seria bună: ”sper să găsim resurse în interior să dăm totul pe traseu, să ne întoarcem victorioși”. Cine se va impune și cine va ajunge la bătălia pentru imunitate personală, aflăm în curând.