SURVIVOR LIVE VIDEO 7 FEBRUARIE 2021. Eliminare-surpriză, nimeni nu se aştepta

SURVIVOR LIVE VIDEO 7 FEBRUARIE 2021. Cele două echipe par mai hotărâte că oricând să își câștige protecția în fața eliminării, la ultimul duel s-a înregistrat de șapte ori egalitate, pe parcursul meciului. Războinicii au ieşit câştigători şi pe lângă protecția în fața eliminării, au primit şi un coș generos cu provizii.

07 feb. 2021, 16:55
SURVIVOR LIVE VIDEO 7 FEBRUARIE 2021. Eliminare-surpriză, nimeni nu se aştepta
Eliminare-surpriză la Suevivor România

SURVIVOR LIVE VIDEO 7 FEBRUARIE 2021. Și Faimoșii au fost răsplătiți aseară pentru efortul lor uriaș, aceștia au intrat în posesia proviziilor- jumătate din cantitățile primite de adversarii lor.

Alexandra Stan a fost cea nominalizată de echipa sa, astfel ieşind la iveală şi tensiuni uriașe; mai mulți membri ai echipei și-au exprimat reproșurile față de Jador.

Citeşte şi: Survivor România 2021 Alexandra Stan, alături de iubit în Republica Dominicană

SURVIVOR LIVE VIDEO 7 FEBRUARIE 2021

În urma voturilor echipei roșii în Consiliu, Alexandra Stan s-a alăturat astfel lui Musty, nominalizat în primul Consiliu al săptămânii, de echipa albastră. Cei doi vor intra la “judecata publicului” în ediția de duminică seara, potrivit Kanal D.

Alexandra Stan nu dă randament pe trasee şi nu aduce puncte echipei. Colegii ei au ajuns la limita răbdării şi iau atitudine.

Cântăreaţa este unul dintre puţinii concurenţi din echipa Faimoşilor care nu aduce puncte echipei, dar mai ales care nu duce traseul la bun sfârşit. Artista a refuzat de mai multe ori să intre pe trasee, însă în ediţia de joi, 28 ianuarie, colegii ei de echipă ajung la limita răbdării şi dau cărţile pe faţă.

Zannidache s-a săturat de atitudinea Alexandrei Stan: „Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluţie în concursul ăsta, nu ai ce căuta aicia…vorbeşti mult, esti isterică d-aia„.

Culiţă Sterp este de aceeaşi părere cu Zannidache: „Din păcate în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic aşa…în special Alexandra m-a blocat„, scrie Kanal D.