Survivor România 15 ianuarie 2023 LIVE VIDEO Pro Tv: Nebunie totală după dezertarea lui Gheboasă, se schimbă totul!

A treia seară a celui mai puternic reality show din lume s-a încheiat cu un joc senzațional, câștigat de tribul Faimoșilor, dar și cu un Consiliu de Eliminare încărcat de emoție și trăiri duse la extrem. Daniel Pavel le-a adus celor de acasă o nouă ediție în care neașteptatul a fost elementul central, iar ei au trăit cu sufletul la gură fiecare secundă.

15 ian. 2023, 17:03
Survivor România 15 ianuarie 2023 LIVE VIDEO Pro Tv: Nebunie totală după dezertarea lui Gheboasă, se schimbă totul!
Survivor România 15 ianuarie 2023

Survivor România 15 ianuarie 2023 LIVE VIDEO Pro Tv. Primul Joc de Recompensă a adus o miză importantă, un coș cu legume, extrem de disputat de cele două triburi. Faimoșii au reușit prima victorie a sezonului, însă asta nu le-a adus liniștea deoarece a urmat Consiliul de Eliminare. Acolo au început marile emoții, iar Maria Constantin a aflat, cu ochii în lacrimi, că va părăsi competiția.

După ce deja anunțase că i se pare că Survivor este o competiție prea dificilă și că își dorește să plece acasă, Gheboasă a ridicat mâna și a anunțat că dorul de familie îl apasă, așa că a fost cel de-al doilea concurent din trib care va lua drumul spre România.

Reacția lui Gheboasă după ce a părăsit Survivor România: „Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan!”
Prima seară cu eliminări din noul sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:23. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.9 puncte de rating și 31.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.9 puncte de audiență și 17.1% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de românii au urmărit show-ul, iar în minutul de aur, la ora 20:54, aproape 2.5 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!

Survivor România 15 ianuarie 2023 LIVE VIDEO Pro Tv.  Seara a fost departe de a se încheia! Daniel Pavel le-a cerut două triburi să nominalizeze câte un coleg care să meargă în Exil! Ionuț Iftimoaie, din rândul Faimoșilor și Andreea Moromete, din tribul Războinicilor, sunt cei care vor face acest pas. Cred ei că știu exact ce îi așteaptă? Imposibil! Surprizele abia încep și sunt mai puternice ca niciodată.

Lucrurile se schimbă la Pro TV. Ce se întâmplă cu emisiunea „Survivor România” 2023
Ce îi așteaptă pe concurenți și ce alte anunțuri urmează din partea lui Daniel Pavel, vom afla DUMINICĂ seara când Survivor România, formatul care demonstrează că limitele sunt făcute pentru a fi depășite, revine!

Nu ratați duminică, începând cu ora 20:00, doar la PRO TV și pe VOYO, o emisie Survivor România în care imprevizibilul și emoțiile puternice vor face echipă într-o ediție memorabilă! Show-ul va continua luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Survivor România 15 ianuarie 2023 LIVE VIDEO Pro Tv. Maria Constantin a dezvăluit că vor urma schimbări mari la „Survivor”, în ediția de duminca aceasta, care va fi una fără precedent în istoria show-ului.

„Duminică am înțeles va fi un episod special în care o să se schimbe lucrurile radical, va fi ceva ce nu s-a mai făcut până acum la Survivor. Nici eu nu știu prea multe! Nici nu avem voie să ne vedem în afara concursului. Acum aștept biletele să ajung mai repede acasă în România.

Toți aveam emoții de făceam pe noi acolo! S-ar putea să aveți surprize cu Vica, dacă mai slabește puțin, rupe tot!”, a mai dezvăluit solista de muzică populară.

Primul consiliu de eliminare de la „Survivor” s-a soldat cu mari surprize! Au ieșit doi concurenți în loc de unul. Maria Constantin a fost votată de public să iasă din concurs, iar Gheboasă a plecat acasă nervos că nu mai poate de dorul soției. În urma comportamentului său, trapper-ul din Târgoviște riscă să fie amendat drastic sau chiar să-i fie tăiat onorariul.

Comportamentul lui Gheboasă, trapper-ul din Tâgoviște care a plecat de capul lui acasă de la „Survivor”, contravine flagrant regulamentului concursului, care stipulează ca cei ce concurează s[ nu poată fi elminați decât prin votul publicului.

Sebastian Dobrincu, concurent la „Survivor România” 2023, este logodit. Cine este tânăra iubită și cu ce se ocupă

Ca atare, în cazul lui Gheboasă producătorii show-ului de la Pro TV ar putea da sancțiuni foarte dure, de la o amendă usturătoare la tăierea totală a onorariului negociat de trapper.

Survivor România 15 ianuarie 2023 LIVE VIDEO Pro Tv. „Nu poți să pleci când vrei tu!”
„În contract scrie că nu avem voie să plecăm decât scoși de public! Nu știu ce se va întîmpla cu Ghebe. Toată lumea a fost șocată! Vom vedea ce decizie se va lua în privința lui. Eu știu doar că în contract scrie negru pe alb că nu poți ieși în concurs decât dacă te elimină publicul. Nu sunt alte variante, nu există să pleci acasă că vrei tu.

Gheboasă este un trapper din Târgoviște, pe numele său real Gabriel Gavriș. A devenit cunoscut peste noapte în show-biz și s-a făcut remarcat cu piesa „Dă-i țigancă“, al cărei videoclip a adunat, până acum, 12 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa „Dacă n-ai bani“, cântată de Gheboasă alături de Bogdan de la Ploiești și Lil Cagula, a strâns și ea 31 de milioane de vizualizări, în doar trei luni.

În urmă cu câțiva ani, trapperul târgoviștean a mai participat la un concurs de talente. Și acolo, însă, s-a făcut remarcat prin același comportament rebel. Artistul a părăsit competiția tot după doar câteva etape. Apoi, a început să posteze pe TikTok și să-și promoveze melodia, devenind rapid viral.