Lucrurile se schimbă la Pro TV. Ce se întâmplă cu emisiunea „Survivor România” 2023

Noul sezon „Survivor România” este un adevărat succes, strângând cifre record în primele trei zile de difuzare.

13 ian. 2023, 17:46
Lucrurile se schimbă la Pro TV. Ce se întâmplă cu emisiunea „Survivor România” 2023
Ce se întâmplă cu emisiunea „Survivor România”

Noul sezon „Survivor România” a încheiat prima săptămână de difuzare cu un rezultat record.  Milioane de oameni s-au adunat în fața ecranelor pentru a vedea ce se întâmplă cu participanții lor preferați. În ultima ediție, concursul a pierdut doi concurenți, după ce Gheboasă a renunțat și a plecat acasă.

Ce se întâmplă cu emisiunea Survivor România

Datorită succesului răsunător înregistrat de emisiunea de la Pro TV, reprezentanții postului au anunțat că va fi adăugată o zi în plus de dufuzare. Noul episod va putea fi urmărit de duminică, de la 20.00, apoi luni, marți și miercuri de la 20.30.

Citește și: Carmen Grebenișan de la Survivor aruncă bomba! Motivul neașteptat pentru care și-a anulat nunta

Decizia este una riscantă, deoarece începând de duminică, 15 ianuarie, de la 20.00, apare primul episod din America Expresss, de la Antena 1.

Ce mănâncă participanții de la Survivor

Mulți cred că cei 24 de concurenți primesc tratament privilegiat după filmări. Se pare că, fie că sunt în fața camerelor de filmat sau nu, traiul pe care îl duc este același.

Atât Războinicii, cât și Faimoșii sunt monitorizați 24 din 24 de ore, regulile fiind extrem de stricte, nefiind permise niciun fel de abateri

„Ați fost curioși dacă: „În afara orelor de filmare, concurenții mai mănâncă și altceva pe lângă cocos:”. Nu există în afara orelor de filmare. Ei sunt monitorizați 24h/24h. Pe lângă cocos ei mănâncă doar alimente câștigate la jocuri”, se arată pe pagina de Facebook a emisiunii.

Citește și: Oana Ciocan, fostă concurentă Survivor, le dă sfaturi noilor participanți: „Răbdare, ambiție și curaj!”